MHP'li Özdemir'den AB'ye Doğu Akdeniz Tepkisi
Haber Detayı
12 Ağustos 2020 - Çarşamba 20:05 Bu haber 4865 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den AB'ye Doğu Akdeniz Tepkisi
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, gerilimin tırmandığı Doğu Akdeniz konusunda değerlendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den AB'ye Doğu Akdeniz Tepkisi

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de hiçbir oldu bitti girişimine izin vermeyeceğini belirterek, Türkiye'nin egemenlik haklarını kararlılıkla koruyacağını söyledi.

 

AVRUPA BİRLİĞİ'NİN DOĞU AKDENİZ MESELESİNDEKİ TUTUMU KABUL EDİLEMEZ

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkemizin Doğu Akdeniz'de hiçbir oldu-bitti girişimine sessiz kalması söz konusu olamaz. Bu zamana kadar egemenlik haklarımızın korunması mesajını Doğu Akdeniz dahil olmak üzere her bölgede verilmesi önemlidir. Özellikle AB'nin Doğu Akdeniz meselesindeki tutumu kabul edilemez!'' dedi.

 

TÜRKİYE EGEMENLİK HAKLARINI KARARLILIKLA KORUYACAKTIR

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Türkiye şimdiye kadar Doğu Akdeniz'de diplomasi kapısını her zaman açık tuttu, şeffaf bir yol izledi. Yunanistan ve GKRK'nin hiçbir hukukla bağdaşmayan tek yanlı ve asılsız tutumlarına müsaade edilmesi asla mümkün değildir. Türkiye egemenlik haklarını kararlılıkla koruyacaktır!'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, İsmail Özdemir, Avrupa Birliği, Yunanistan, GKRK, Doğu Akdeniz, kabul edilemez, Egemenlik Haklarımız, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı