Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nde Erken İstifa
Haber Detayı
13 Ağustos 2020 - Perşembe 13:22 Bu haber 11459 kez okundu
 
Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nde Erken İstifa
Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan olduğu Gelecek Partisi'nde istifalar başladı.
SİYASET Haberi
Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nde Erken İstifa

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Ahmet Yılmaz, Gelecek Partisi'nin Genel Merkez açılış törenine HDP'nin davet edilmesine tepki göstererek, istifa ettiğini açıkladı.

 

ŞEHİT YAKINI OLAN İL BAŞKANI AHMET YILMAZ İSTİFA ETTİ

 

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Ahmet Yılmaz, istifa kararıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkemizde yaşayan Alevi'si,Sünnî'si, Kürt'ü Laz'ı, Abaza'sı, Çerkez'i Edirne'den Kars'a 780 bin metrekare alan içerisinde yaşayan herbir vatandaşımız kardeşimizdir. Aynı bayrak altında yaşayan, cephelerde yedi düvele karşı birlikte omuz omuza mücadele etmiş, necip bir Milletin azîz evlâtlarıyız. Gelecek Partisi'nden Giresun İl Başkanı olarak atanmıştım. 26 Temmuz'da Genel Merkez binasının açılışı için Ankara'ya gitmiştim. Giresun'lu il başkanı ve bir şehit yakını olarak proğramı ayakta dinlemekteydim. Hdp milletvekili, Hdp il genel meclis üyesinin davetliler arasında olduğunu anonsta duyduğum anda ve onların ön sırada oturduklarını görünce bize tevdî edilen İl başkanlığı görevini sonlandırma kararı aldım. Sevgi ve Saygılarımla.'' dedi.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gelecek Partisi, Giresun İl Başkanı, Ahmet Yılmaz, istifa etti, Ahmet Davutoğlu, manidar istifa, Siyaset haberleri, siyasi haberler
Yorumlar
Haber Yazılımı