MHP'li Ersoy: Gelecek Nesillere Yaşanabilir Şehir Bırakalım
Haber Detayı
08 Kasım 2022 - Salı 20:02 Bu haber 4626 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: Gelecek Nesillere Yaşanabilir Şehir Bırakalım
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, gelecek nesillere yaşanabilir şehirler bırakmanın önemi hakkında açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
MHP'li Ersoy: Gelecek Nesillere Yaşanabilir Şehir Bırakalım

8 Kasım Dünya Şehircilik Günü nedeniyle TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, gelecek nesillere yaşanabilir, çevreci, planlı, yeşil ve sürdürülebilir şehirler bırakmanın önemine dikkat çekti.

 

MHP'Lİ ERSOY: GELECEK NESİLLERE YAŞANABİLİR ŞEHİRLER BIRAKALIM

 

Her yıl dünyanın farklı şehirlerinde eş zamanlı olarak kutlandığı gibi 1976 yılından beri Türkiye'de de kutlanan 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Şehirler tarihsel ve kültürel geçmişimizin, bugünümüzün ve geleceğimizin ortak yaşam alanlarıdır. Doğanın, kültürün, kentlilik bilincinin korunduğu her şehir insanlık için bir iz niteliğindedir. Her yıl 8 Kasım'da kutlanan Dünya Şehircilik Günü'nde tüm altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla Sıfır Atık projesini uygulamaya imkan sağlayan ve iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinden olabildiğince uzak inşa edilmiş şehirlerimizle gelecek nesillere yaşanabilir, çevreci, planlı, yeşil ve sürdürülebilir şehirler bırakmaya vesile olması temennisiyle Dünya Şehircilik Günü'nü kutlarım.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, gelecek nesillere, yaşanabilir şehirler, bırakalım, 8 Kasım, Dünya Şehircilik Günü, TBMM, MHP, Çevre
Yorumlar
Haber Yazılımı