Şişli'de Esen MHP Rüzgarı Üye Katılım Törenine Yansıdı
Haber Detayı
07 Kasım 2022 - Pazartesi 20:08 Bu haber 2656 kez okundu
 
Şişli'de Esen MHP Rüzgarı Üye Katılım Törenine Yansıdı
MHP Şişli İlçe Başkanlığının düzenlediği Üye Katılım Programında, MHP'ye geçen yüzlerce kişiye Üç Hilal rozeti takıldı.
MHP Haberi
Şişli'de Esen MHP Rüzgarı Üye Katılım Törenine Yansıdı

Tüm gücüyle 2023 seçimlerine hazırlanan MHP Teşkilatlarının olağanüstü gayretleri partinin büyümesine katkı sağlarken, düzenlediği ev ziyaretleriyle vatandaşların MHP'ye olan teveccühünü arttıran MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, Grand Cevahir Otel'de düzenlediği Üye Katılım Programında, yüzlerce kişinin MHP'ye katılmasını sağladı.

 

MHP ŞİŞLİ İLÇE TEŞKİLATI'NIN ÜYE KATILIM PROGRAMI

 

MHP Şişli İlçe Başkanlığı'nın Grand Cevahir Otel'de düzenlediği Üye Katılım Programı; TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP MYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Cemal Çetin, MHP MYK Üyeleri Yavuz Tellioğlu, Nur Tuğba Aktay, Güllü Yener, MHP MDK Başkanvekili Niyazi Paksoy, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, MHP KAÇEP, Ülkü Ocakları ve partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Üye Katılım Programında, MHP'nin 2023 seçimlerine yönelik stratejisini ve Türkiye'nin bekasına yönelik tehditlerin bertaraf edilmesi için MHP'nin daha da güçlenmesi gerektiğini anlatan MHP'li yöneticiler, partiye yeni üye olan vatandaşlara Üç Hilal rozetini taktılar.

 

MHP ŞİŞLİ İLÇE BAŞKANI TUNCER YILMAZ'IN KONUŞMASI

 

Teşkilat olarak düzenledikleri üye katılım programında konuşan MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, ''2023 seçimlerinde en üstün başarıyı elde edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Teşkilat mensuplarımızla, çalmadık kapı, fikrimizi anlatmadık vatandaş bırakmamak adına sokak sokak daire daire bütün vatandaşlarımızın kapısına giderek ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yıllar önce işaret ettiği ve siyasi iktidarın günümüzde uygulamaya koyduğu 21. yüzyılın Türkiye yüzyılı olmasına yönelik hedefleri vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Partimize yeni üye olan arkadaşlarımıza ve üye katılım proğramımıza katılan Şişlili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'ÜN KONUŞMASI

 

İstanbul'un tüm ilçelerinde başlattığı ev ziyaretleri ve yeni üye kayıt programlarıyla partisinin büyümesine önemli katkılar koyan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Üye Katılım Programında yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in 100. yılında yapılacak olan 2023 seçimlerine; Türkiye'nin bekasına yönelik tehditleri bertaraf edebilmek ve 21. Asrın Türk Asrı olması konusundaki Kızılelma hedefini gerçekleştirebilmek için var güçleriyle hazırlandıklarını söyledi.

 

MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ CEMAL ÇETİN'İN KONUŞMASI

 

MHP'nin oylarını düşük gösterme yarışına giren anketçilerin ve siyasetçilerin algı operasyonlarını 6 ilde düzenlenen mitinglerin kalabalığı ve coşkusuyla çöpe attıklarına dikkat çeken MHP MYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Cemal Çetin, vatandaşların MHP mitinglerine olan ilgisinin muhalif cenahta yer alan siyasi partileri ürküttüğünü belirterek, anket sonucu görmek isteyenlerin MHP mitinglerinin muhteşem kalabalığına bakması tavsiyesinde bulundu.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FETİ YILDIZ'IN KONUŞMASI

 

Üye Katılım Programında yaptığı konuşmada Türkiye'nin iç ve dış gündemine dair değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, 6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin ABD'den icazet almak için birbirleriyle yarıştığını belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ve İngiltere ziyaretlerini yabancılardan medet ummak ve milli iradeye saygısızlık olarak değerlendirdi. Muhalif cenahın Devletin kurumlarını hedef almasına tepki gösteren MHP'li Yıldız, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kimyasal silah iftirasının hukuksal bir bedelinin olacağını söyledi.

 

TBMM BAŞKANVEKİLİ CELAL ADAN'IN KONUŞMASI

 

MHP'ye yeni üye olan vatandaşları tebrik ederek, Üç Hilal rozetlerini takan TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, 2023 seçimlerinin yaklaştığı bir dönemde büyük ve kapsamlı bir Üye Katılım Programı düzenledikleri için MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz'a teşekkür etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği katılım programında yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti’nin terörle içeride ve dışarıda yaptığı üstün mücadeleye vurgu yapan MHP'li Adan, Cumhur İttifakı’nın vizyonuyla Mavi Vatan ve Türkiye'nin hak ve çıkarlarının uluslararası zeminde başarıyla savunulduğunu söyledi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Şişli İlçe Başkanı, Tuncer Yılmaz, Birol Gür, MHP İstanbul, Üye Ka
Yorumlar
Haber Yazılımı