MHP'li Varlı'dan Hatay'da Çıkarılan Yangına Sert Tepki
Haber Detayı
11 Ekim 2020 - Pazar 09:45 Bu haber 4170 kez okundu
 
MHP'li Varlı'dan Hatay'da Çıkarılan Yangına Sert Tepki
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Hatay ve İlçelerinde çıkarılan orman yangınlarına sert tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı'dan Hatay'da Çıkarılan Yangına Sert Tepki

Hatay'ın farklı İlçelerinde çıkarılan orman yangınlarına tepki gösteren MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ormanların yanmasıyla milyonlarca canlı hayvanın kül olduğunu ve bölge insanlarının canlarının tehlikeye girdiğini belirterek, terör örgütlerinden medet uman siyasetçilerden net bir açıklama beklediklerini söyledi.

 

BÖLGE İNSANLARININ CANI TEHLİKEDE !

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Hatay'da çıkarılan orman yangınlarıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Hatay'da meydana gelen yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını diliyor ve yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hatay’ın farklı ilçelerinde aynı anda başlayan yangınların, PKK terör örgütüne bağlı 'Ateşin Çocukları İnsiyatifi' tarafından çıkarıldığı belirtildi. Ormanlar yanıyor içerisinde milyonlarca canlı hayvan kül oluyor. Bölge insanının canı tehlikede!'' dedi.

 

SİYASETÇİLERDEN NET BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Şimdi PKK sevici siyasetçilerimizden net bir açıklama bekliyoruz. PKK ve onun uzantılarından medet uman gafiller, hadi bir açıklama yapın. PKK ve uzantılarının insanları, hayvanları ve ormanları nasıl katlettiğini açıklayın. Gizli kapılar ardında iş çevirdiğiniz hainlere (gizli ortaklarınıza) bir şeyler söyleyin. Ya da oy devşirmek için vatansever gibi görünmeyin.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, Hatay yangını, susmayın, bir şey söyleyin, sert tepki, ciğerimiz yanıyor, MHP, Adana haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı