MHP'li Erkan Akçay İyi Parti'li Bahadır Erdem'i Tuş Etti
Haber Detayı
02 Haziran 2021 - Çarşamba 11:21 Bu haber 4643 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay İyi Parti'li Bahadır Erdem'i Tuş Etti
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Atatürk üzerinden MHP'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Erkan Akçay İyi Parti'li Bahadır Erdem'i Tuş Etti

Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için Atatürk üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'e tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Anayasa'dan Atatürk'ü çıkarma çalışmalarının odağında olduklarını unutturmaya çalışan PKK ve FETÖ, Türklük düşmanı ve LGBT’nin reklam yüzü yüzsüz Bahadır Erdem'in Atatürk üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef almasının manidar olduğunu söyledi. 

 

İYİ PARTİ'Lİ BAHADIR ERDEM MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Anayasa'dan Atatürk'ü çıkarma çalışmalarının odağında olduklarını unutarak, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için Atatürk üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yıllardır Atatürk’e yapılan bütün hakaretlere sessiz kalan Sayın Devlet Bahçeli’nin, Ayasofya’daki saygısızlığa ancak bugün verebildiği haklı tepki fazlasıyla manidar! Bu tepki, AKP mafya ilişkisiyle ortaya dökülen rezilliğin, Cumhur İttifakı’nda çatlağa neden olduğunun göstergesidir!'' dedi.

 

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ERKAN AKÇAY'DAN BAHADIR ERDEM'E CEVAP

 

İP genel başkan yardımcısı Bahadır Erdem Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli için “Atatürk’e yapılan bütün hakaretlere sessiz kaldı” iftirasını atmaya kalkışmış. Pkk ve fetö sevdalısı, Türklük düşmanı ve LGBT’nin reklam yüzü yüzsüz Bahadır Erdem’den de bu beklenirdi. Zillet ortaklarıyla gizli anayasa toplantıları yaparak Anayasa’dan; “Atatürk”, “Atatürk Milliyetçiliği”, “Türk” ve “Dili Türkçedir” ibarelerini çıkarmaya çalışan İP’in başkan yardımcısının Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden liderimize saldırmaya çalışması tam bir utanmazlıktır.

 

BAHADIR ERDEM'İN 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNE TWEET ATARAK DESTEĞİNİ UNUTMADIK

 

Anayasanın ilk üç maddesinin değiştirilebileceğini söyleyeceksiniz, Anayasa'dan "Atatürk" ve "Atatürk Milliyetçiliği"ni çıkarmaya çalışacaksınız sonra da Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden Liderimize iftira atacaksınız. Bu ne arsızlıktır! Fetö elebaşına övgüler düzen, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi  “olaylar çok ciddi evlerinize dönün, evlerindeyseniz dışarı çıkmayın” şeklinde tweet atarak 15 Temmuz hain darbe girişimine destek veren Bahadır Erdem değil midir?

 

İP'E LGBT EYLEMCİSİ BAHADIR ERDEM GİBİ BİR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAKIŞIR!

 

İmralı Canisine ev hapsi isteyen, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen, bölücü Leyla Zana’ya övgüler düzen, Pensilvanya’daki terörist başını “partiler ve politika üstü konumda” gören LGBT eylemcisi Bahadır Erdem değil midir? Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerleri ve “Türklük” ile sorunları olan, Anayasanın ilk üç maddesinin değiştirilebileceğini ve Anayasadaki “Türk Vatandaşlığı” tanımının değiştirilmesi gerektiğini söyleyen Bahadır Erdem değil midir? Fetö’nün desteğiyle kurulan, CHP ve HDP sayesinde Meclise giren, CHP’nin yancısı ve HDP’nin payandası olan İP’e de böyle bir genel başkan yardımcısı yakışır!

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Atatürk üzerinden, MHPyi hedef alanları, Atatürk üzerinden, tuş etti, Devlet Bahçeli, Ayasofya imamı, hedef alan, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı