Bahçeli'den Şampiyon Sporcu ve Takımlara Kutlama
Haber Detayı
01 Haziran 2021 - Salı 20:02 Bu haber 2888 kez okundu
 
Bahçeli'den Şampiyon Sporcu ve Takımlara Kutlama
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'de ve Avrupa'da başarı elde eden sporculara ve takımlara yönelik açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Şampiyon Sporcu ve Takımlara Kutlama

Türkiye'de ve Avrupa'da başarı elde eden sporculara ve takımlara yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı'yı, Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes takımını, Süper Lige çıkan Adana Demirspor, Giresunspor ve Altay takımlarını ve Süper Lig Şampiyonu olan Beşiktaş takımını kutladı.

 

ALTIN MADALYA KAZANAN AYŞE BEGÜM ONBAŞI'YI VE TEKNİK KADROYU TEBRİK EDERİM

 

Geçen Hafta milletimizi çok mutlu eden milli başarılar göğsümüzü kabartmıştır. Bakü’de düzenlenen Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda bireysel kadınlar kategorisinde altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı kızımızı, teknik kadromuzu yürekten tebrik ediyorum. Aynı zamanda Ayşe Begüm kızımız organizasyonun en iyi sporcusu seçilerek milletimize haklı bir gurur yaşatmıştır.

 

AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN ANADOLU EFES TAKIMINI KUTLUYORUM

 

Bizleri sevindiren bir başka zafer haberini de gündemdeki bir basketbol müsabakasından aldık. Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde Anadolu Efes, İspanyol rakibi Barcelona’yı yenerek muazzam bir başarıya imza atmış, böylelikle 2020-2021 sezonunda Avrupa Şampiyonu olmuştur. Bu şampiyonlukta emeği geçen teknik kadroyu, federasyon yönetimini, elbette şampiyon basketbolcularımızı içtenlikle kutluyorum. Dev adamlar Avrupa’ya mührünü vurmuşlar, al bayrağımızı dalgalandırmışlardır. Hepsine helal olsun diyorum, gözlerinden öpüyorum.

 

SÜPER LİGE ÇIKAN ÜÇ TAKIMIMIZI KUTLUYORUM

 

Ayrıca Süper Lige çıkma başarısı gösteren Adana Demirspor’u, Giresunspor’u ve Altay’ı futbolcularıyla, teknik heyetiyle, taraftarıyla ve kulüp yönetimiyle birlikte kutluyorum.

 

SÜPER LİG ŞAMPİYONU OLAN BEŞİKTAŞ TAKIMINI KUTLUYORUM

 

Hiç kimse Kara Kartalı unuttuğumu zannetmesin. Biliyorsunuz, kartallardan yüksekten uçar, eninde sonunda da şampiyonluğa konar. Beşiktaş’ımızın şampiyonluğunu bir kez daha tebrik ediyorum. Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi, Teknik Direktörümüz Sayın Sergen Yalçın Hocamızı, fedakâr taraftarımızı, siyah beyaz formayla gönülleri fetheden futbolcularımızı kucaklıyorum, hayırlı olsun diyorum. Taraftarımız diyor ya, senin için yanan her meşale, gençliğimin güneşidir Beşiktaş. Sonra döndüm ve dedim ki, iyiki Beşiktaş’lıyım. Bu duygu ve düşüncelerle, bu haftaki konuşmamı sonlandırırken, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyor, sağlık, başarı ve esenlik içinde geçireceğiniz bir hafta diliyorum. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Türkiye ve Avrupa, başarı elde eden, sporcular, takımlar, kutlama, Beşiktaş, Adana Demirspor, Giresunspor, Altay, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı