İyi Parti'li Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
01 Haziran 2021 - Salı 21:16 Bu haber 3812 kez okundu
 
İyi Parti'li Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den seçilen Belediye Meclis Üyesi, MHP'ye geçti.
MHP Haberi
İyi Parti'li Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde 31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den Belediye Meclis üyesi seçilen ve 26.06.2020 tarihinde partisinden istifa ederek çalışmalarını bağımsız olarak sürdüren Emekli Albay Ufuk Erdöl, MHP'ye katıldı.

 

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDEN İKİNCİ MECLİS ÜYESİ DE AYNI YOLU İZLEYEREK MHP'YE KATILDI

 

Salihli Belediye Meclis Üyesi Reşide Sağlam, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den seçilmesinin ardından 06 Şubat 2020 tarihinde partisinden istifa edip bir süre bağımsız kaldıktan sonra MHP'ye geçmişti. İyi Parti'den 26.06.2020 tarihinde istifa ederek bağımsız olan Salihli Belediye Meclis Üyesi Ufuk Erdöl'ün de aynı yolu izleyerek, bir süre bağımsız kaldıktan sonra MHP'ye geçeceği konuşuluyordu. Beklenen oldu ve Ufuk Erdöl, MHP'ye katıldı.  

 

MHP'Lİ SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA'DAN AÇIKLAMA

 

Salihli Belediye Meclis Üyesi Ufuk Erdöl'ün MHP'ye katılımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Belediye Meclisimizde bağımsız üye olarak görev yapan Sayın Ufuk Erdöl, verdiği dilekçe ile MHP meclis üyesi olarak çalışmalarına devam edeceğini bildirerek Milliyetçi Hareket Partimize katılmıştır. MHP meclis üyesi olarak görevine devam edecek olan Ufuk Erdöl’e hoş geldiniz diyerek birlikte çalışmaktan duyacağım memnuniyeti belirtirim. Teşkilatımıza ve Salihli’mize hayırlı olsun.'' dedi.

 

SALİHLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ UFUK ERDÖL, İYİ PARTİ'DEN NEDEN İSTİFA ETMİŞTİ?

 

Salihli Belediye Meclis Üyesi Ufuk Erdöl, 26.06.2020 tarihinde İyi Parti'den istifa etmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Emekli bir Albay olarak, kurucu üyesi olmaktan onur duyduğum, ülkem, vatanım ve geleceğimize dair yapacak olduğumuz olumlu çalışmalardan başka bir gayemin olmadığı, işçinin, emekçinin, işsizin, gencin, kadınlarımızın ve geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın, kısacası Türk Milletinin yükselmesi ve refaha ulaşması için, İyi Parti çatısı altında yıllarca verdiğimiz emeklerimizin, mevcut İlçe Başkanı ile bir yere varamayacağına kanaat getirdim. Gücünü tabandan almayan hiç kimsenin başarılı olması mümkün değildir. Asıl olan birilerinin değil, milletin adamı olmaktır ve gerisi teferruattır. Siyaseti kendi menfaatlerini, koltuğunu ve imkanlarını kaybetmemek adına kullanan, bu yolda da anti demokratik yollara sapmaktan imtina etmeyen, hatta bunlara yol veren ve destekleyen İl Başkanlığı da dahil olmak üzere, yönetimin tamamın bunlara alet eden bir oluşumun içinde bulunmamak adına, İyi Parti üyeliğimden istifa ettiğimi belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım.'' demişti.

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

İYİ Partili Ufuk Erdöl istifa etti

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Salihli Belediye Meclis Üyesi, Ufuk Erdöl, MHPye geçti, Salihli Belediye Başkanı, Zeki Kayda, istifa eden, bağımsız kalan, Salihli Belediyesi, Manisa MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı