Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kozan Açıklaması
Haber Detayı
02 Haziran 2021 - Çarşamba 14:08 Bu haber 3245 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kozan Açıklaması
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Adana'nın Kozan İlçesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kozan Açıklaması

Kozan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, binlerce yıldır birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kozan'ın 101 yıl önce Ermeni ve Fransız işgalinden kurtarıldığını hatırlatarak, Kozan'ın Milliyetçi-Ülkücü Hareket için vazgeçilmez kadim bir şehir olduğunu söyledi.

 

KOZAN MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET İÇİN VAZGEÇİLMEZ KADİM BİR ŞEHİRDİR

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Kozan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Binlerce yıldır en az 10 medeniyete ev sahipliği yapmış Kozan (Sis), 101 yıl önce bugün Ermeni ve Fransız işgalinden kurtarılmıştır. Kozan, elverişli arazisi ve verimli topraklarıyla turunçgillerin anavatanı, doğal, sıcacık ve vatansever insanlarıyla Milliyetçi-Ülkücü Hareketimiz için vazgeçilmez kadim bir şehirdir. Yaz tatillerinde benim de günlerimin geçtiği doğum yerim olan Kozanımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kutlu olsun.'' dedi.

 

KOZAN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI HARUN YILMAZ'DAN KOZAN MESAJI

 

Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz, Kozan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gururunu, Onurunu ve Mutluluğunu Yaşadığımız Kozanımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıldönümü Kutlu Olsun.'' dedi.

 

 

Açıklama yok.

 

Bir açık hava görseli olabilir

 

Bir gökyüzü ve yazı görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Kozanın düşman, işgalinden kurtuluşunun, 101, yıldönümü, Ülkücü Hareketin kalesi, Kozan, Kozan Kalesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı