Pozantı'nın Akçatekir ve Bürücek Yaylasında Sel Felaketi
Haber Detayı
13 Haziran 2020 - Cumartesi 14:10 Bu haber 5418 kez okundu
 
Pozantı'nın Akçatekir ve Bürücek Yaylasında Sel Felaketi
Pozantı'nın Akçatekir ve Bürücek Yaylasında aşırı bir şekilde yağan yağmur sel felaketine neden oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Pozantı'nın Akçatekir ve Bürücek Yaylasında Sel Felaketi

Adana'nın Pozantı İlçesi'nde yağan şiddetli yağmur Akçatekir ve Bürücek Yaylasında sel felaketine neden olurken, uzun süreli yağan yağmur sularının taşkına dönüşmesinden dolayı bir köprü yıkıldı yollar trafiğe kapandı. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, tüm ekipleri harekete geçirerek kapanan yolları ulaşıma açtı.

 

TÜM EKİPLER HAREKETE GEÇEREK KAPANAN YOLLARI ULAŞIMA AÇTIK

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaşanan sel felaketiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Akçatekir ve Bürücek’te bugün hiç durmaksızın yağan şiddetli yağmur, sel ve taşkınlara sebep oldu. Akçatekir Mücahitler Caddesi Nur Cami civarında köprü çöktü ve yol ulaşıma kapandı. Dağlara yakın bölgelerde sıkıntı büyük. Kontrolsüz sular taş, çakıl ve molozları yollara indirdi. Yağıştan etkilenen bölgelerde Pozantı Belediyesi ekiplerimiz, 1 greyder, 4 kepçe ve 2 kamyon ile sahada çalışarak selin getirdiği malzemeleri temizlediler. İlçe Kaymakamımız Sayın Muammer Sarıdoğan ile birlikte sahadayız. Bugün aşırı yağışlar sonucu taşkın felaketiyle karşı karşıya kalan Akçatekir’de ve Bürücek yaylalarımızda Pozantı Belediyesi ve ASKİ ekiplerimizle birlikte müdahalelerde bulunarak, yolları ulaşıma açmış durumdayız.'' dedi. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı sel felaketi, Akçatekir sel felaketi, Bürücek Yaylası, Adana Haberleri, Pozantı Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı