MHP'li Durmaz'dan İP'li Müsavat'a Anladığı Dilden Cevap
Haber Detayı
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 09:48 Bu haber 3253 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan İP'li Müsavat'a Anladığı Dilden Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Adana'da Müsavat Dervişoğlu'na anladığı dilden cevap verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Durmaz'dan İP'li Müsavat'a Anladığı Dilden Cevap

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Kurulu Başkanı ve Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti ve MHP Milletvekilleri ile İl Başkanlarının katılımlarıyla, Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Yörük Ormanı'nda düzenlenen 18. Uluslararası Çukurova Yörük Türkmen Kültür ve Sanat Şöleni'nde  konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, MHP’ye verilen oyların Ak Parti'ye verilmiş sayılacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na anladığı dilden cevap verdi.

 

YÖRÜK VE TÜRKMENLER OLDUKÇA BAYRAK İNMEYECEK EZAN SUSMAYACAK

 

Binlerce Adanalı ile birlikte Yörük Türkmen Şöleni'ne katılmaktan ve Baba Ocağı diye tanımladığı Adana'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Turan yolculuğunda Türk'ün adını haykırdıkları her kıtada, coğrafyada Yörük Türkmenler hep en önde yer almıştır. Yörük çadırları, Türkmen kilimleri, tülbentleri, duaları, türküleri bizi bir yapmış, dokunan halıların her ilmiği birliğimizi ve kardeşliğimizi biraz daha sıkılaştırmıştır. Sizin türküleriniz bu dağlarda yankılandıkça, sizin kilimleriniz birlik şuuruyla dokundukça, semalarımızdan dualar eksik olmadıkça hamdolsun Türk Milleti bölünmeyecek, şanlı bayrağımız inmeyecek, mübarek ezanımız dinmeyecektir." dedi.

 

ONLAR YÖRÜK VE TÜRKMENLERİN VİCDANINDA YOK HÜKMÜNDEDİR

 

İkiyüzlü tavır sergileyen muhalefet partilerinin Türkiye'ye verceği bir şey olmadığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Bu topraklardaki ortak değerimiz, ecdat yadigarı vatanımız, Şanlı Bayrağımız, mübarek ezanımızdır. Hiçbir siyasi çıkar ve hiçbir siyasi hesap uğruna değerlerimizi pazarlık konusu yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Vatanı parçalamaya, milleti bölmeye yeminli terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla hiçbir şart altında bir arada olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Adana'da milliyetçi nutuklar atıp Hakkari'de özerklik sözü verenler, HDP desteğiyle kazandıkları belediyeleri terör sempatizanlarıyla dolduranlar, Yozgat'ta Kandil'i yerle bir edeceğiz deyip Meclis'te sınırlarımızı koruyacak tezkereye HDP'yle birlikte Hayır diyenler, Ermeni soykırımı tanınsın diyen HDP'ye destek olan, iktidar olmayı sizlerin iradesinde değil de Amerikan Başkanının sözünde arayan, terörist başı Apo'nun heykelini dikeceğiz diyen terörist Demirtaş'a madalya takan, PKK'nın televizyonlarında anayasamızın değiştirilemez ilk 4 maddesini tartışmaya açan, her fırsatta devletimizi suçlayıp Batı'ya şikayet edenlerin bu memlekete vereceği hiçbir şey yoktur. Bunlar Yörük Türkmen kardeşlerimin vicdanında yok hükmündedir.'' dedi.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN İP'Lİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NA SERT CEVAP

 

MHP'ye verilen oyların Ak Parti'ye gideceğini söyleyerek Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na anladığı dilden cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Bunların sözcülerinden biri çıkıp 'MHP'ye verilen oylar Ak Parti'ye gidecek' diyerek küçücük beyniyle sözüm ona Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya heveslenmiş. Bunlar HDP'li bir vekilin 'Bizim oylarımızla o koltuklarda oturuyorsunuz.' sözlerine karşın dillerini yutan, 'Burası Kürdistan' diyen küstaha 'Ne Kürdistan'ı ulan burası Türkiye' diyemeyen ama şehit yakınına hakaret eden haysiyet fukaralarıdır. Bu densize hatırlatmak isterim ki, MHP'ye verilen her oy yerli ve milli siyaset anlayışına verilen oydur. MHP'ye verilen her oy ülkemizin güvenliğine, terörle mücadelesine bin yıllık kardeşliğimize, bölünmez bütünlüğümüze verilen oydur. MHP'ye verilen her oy geleceğin lider ülkesi Türkiye'sine verilen oydur ama İP'e, CHP'ye verilen her oy Soros'çulara, FETÖ'cülere, PKK'lılara, terör örgütlerine umut ve cesaret demektir." dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN KUTLU YOLU

 

Milli şuur bilinciyle hareket eden Cumhur İttifakı'nın 2023 ve 2053 hedeflerini gerçekleştirmek için kutlu bir yola çıktığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Milli şuur, 86 yıl sonra Ayasofya'yı ibadete açmaktır. Milli şuur, Turan ülkümüzün ete kemiğe bürünüp Türk Devletleri Teşkilatı'nın kurulmasıdır. Milli şuur, sınırlarında kendisine rağmen operasyon yapılamayacağını dünyaya gösteren Türkiye'yi bölgesel ve küresel güç yapmaktır. O da Allah'a şükürler olsun ki, Cumhur İttifakı'ndadır ve bugün de burada devletiyle, milletiyle el ele ve gönül gönüledir. Cumhur İttifakı olarak Türk milletinin huzurlu, onurlu, gururlu geleceği için kutlu bir yola çıktık. Bu yol, köklü geleneğimizi günümüze ve günümüzden geleceğe taşıyan iman, akıl, irade ve azim sahibi olan ruhun devamıdır. Amacımız, Türkiye'yi Cumhuriyeti'mizi 100. yılı olan 2023'te lider ülke yapmaktır. İstanbul'un Fethi'nin 600. yıl dönümü olan 2053'te küresel anlamda süper güç haline getirmektir.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim


 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, Cumhur İttifakı, Ak Parti, MHP, Yörük Türkmen Şöleni, Adana, MHP Adana, 2023 seçimi, Türkmenler, Bayrak, Ezan
Yorumlar
Haber Yazılımı