MHP'li Yıldırım: MHP ve Kamu-Sen'e Operasyon Yapıldı
Haber Detayı
08 Mayıs 2022 - Pazar 09:25 Bu haber 2196 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: MHP ve Kamu-Sen'e Operasyon Yapıldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP ve Türkiye Kamu-Sen'e çekilen operasyonların ayrıntılarını anlattı.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: MHP ve Kamu-Sen'e Operasyon Yapıldı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ile birlikte Ankara'da düzenlenen Türkiye Kamu-Sen’in 7. Olağan Genel Kurulu'na katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP ve Türkiye Kamu-Sen'e küresel güçlerin yerli işbirlikçileri tarafından çekilen operasyonların ayrıntıları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

TÜRKİYE KAMU-SEN'İ ZİLLETİN ARKA BAHÇESİ YAPMALARINA MÜSAADE ETMEDİK

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin himayelerinde kurulan Türkiye Kamu-Sen'e, küreselcilerin yerli işbirlikçileri tarafından operasyon çekildiğini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Türkiye Kamu-Sen, Türk Sendikal Hareketi’nin öncüsü olarak, bir yandan Kamu Personellerimizin onurlu hak arama mücadelesini sürdürürken diğer yandan Türkiye Cumhuriyeti’nin ali menfaatlerini göz ardı etmemiştir. Türkiye Kamu-Sen’i zilletin arka bahçesi yapmak isteyenlere müsaade etmedik. Göz bebeğimiz Kamu-Sen’e yönelen her planı, her hain teşebbüsü, Milliyetçi-Ülkücü ruha uygun bir terbiyeyle bertaraf ettik. Kırmadan da, dökmeden de, kargaşaya mahal vermeden de devleti ebed müddeti de gözeterek, şahsiyetli, onurlu mücadele verilebileceğini, memurların talep ve beklentilerin karşılanabileceğini ispat eden tüm Türkiye Kamu ailesini kutluyorum.'' dedi.

 

ÇEKİLEN OPERASYONLAR KARŞISINDA MHP AYAKTA KALIRKEN CHP YENİLDİ

 

Küreselcilerin yerli işbirlikçileri tarafından MHP ve CHP'yi ele geçirme operasyonları yapıldığını hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Türkiye’de siyaset birtakım mahfillerce sürekli ve sistemli olarak dizayn edilmeye çalışıldı. MHP’ye 2011 seçimleri öncesinde Türk siyasi tarihinin en organize, en kirli, en aşağılık operasyonu çekildi. Bununla birlikte aynı operasyon, dönemin Parti Genel Başkanı Deniz Baykal nezdinde CHP'ye de çekildi. MHP, Liderinin dik duruşuyla ve bilge Lider’in deyişiyle, üzerindeki hayır dualarıyla ayakta kaldı, yıkılmadı. MHP, daha da güçlenerek bu şerefsiz tuzağı da yerle bir etti. Ancak maalesef, Cumhuriyeti ilan eden, yeni Türk Devletini kuran parti iddiasındaki CHP, Deniz Baykal'a yönelik operasyona yenildi. Partinin ulusalcı sayılan tüm kadroları tasfiye edildi. Çok kimlikli federatif yapıları savunanlar, Yunanistan’ın Ermenistan’ın tezlerini dillendirenler, parti sözcülüğüne, milletvekilliğine getirildi. Günden güne CHP, Hdp ile küresel emperyalistlerin güdümüne ve emrine girdi.'' dedi.

 

MHP'YE ÇEKİLEN 2. BÜYÜK OPERASYON

 

2011 yılında çektikleri operasyonla MHP'yi ele geçiremeyenlerin, Meral Akşener'in başını çektiği grup aracılığıyla MHP'yi yeniden ele geçirmeye çalıştığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Partimiz, bugün Afrin’de ne işimiz var diyenlerce, HDP’Yİ Kürt Siyasal Hareketinin temsilcisi addedenlerce, Demirtaş’a kahvaltı sofrası kuranlarca ele geçirilmek istendi. Yine liderinin feraseti ile ülkücü Milliyetçi Hareketin çelikten iradesiyle bu operasyonda boşa çıkarıldı. MHP’ yi dizayn edemeyenler partimizi bölerek, Türk’ ün ve Türkiye’nin direncini kırmaya çalıştılar ancak nafile.'' dedi.

 

EKONOMİK SIKINTILARI ÇÖZECEK OLAN İRADE YİNE CUMHUR İTTİFAKI'NDADIR

 

Muhalefetin ekonomi üzerinden münafık bir siyaset izlediğini belirterek, ekonomik sıkıntıları çözecek olan siyasi iradenin yine Cumhur İttifakı'nda olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Türkiye’de münafık siyaset yürütülmeye başlandı. Kılıçdaraoğlu, hayat pahalılığından dem vurarak halk yardakçılığına soyundu. Hem insanların çöplerden yiyecek topladığını söyleyip hem de belediyeleriniz daha ilgili çalışması için talimat vermeyeceksiniz, öte yandan şehirlerimiz doğal afetlerle boğuşurken Avrupalarda tatil yatıp keyif çatacaksınız. Sonra da Devleti eleştireceksiniz. Asıl tek adam rejimi, parti içi demokrasinin rafa kaldırıldığı CHP'de hüküm sürmektedir. Son gelişmelerin getirdiği bir ekonomik sıkıntı yaşanıyor. Bu çözülecek, biz çözeceğiz. Bu problemi çözecek Türkiye'deki siyasi oluşum Cumhur İttifakı'dır. Bu süreç içerisinde dar gelirlimizi, memurumuzu, emeklimizi enflasyona ezdirmeden enflasyonu kontrol altına alarak atlatacağız.'' dedi.

 

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİDİR

 

2023 seçimlerinin Türk Milleti ve Devleti açısından taşıdığı önem hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Türkiye'nin terörle mücadele ve küresel güç olma yolunda bir sıkıntısı yoktur. 2023 seçimleri Türkiye'nin kader seçimidir. Türkiye'yi küresel bir güç haline getiren, Türk Devletleri Teşkilatı'nı kuran bir Cumhur İttifakı var. Bu süreç, ülkenin, bölgenin ve insanımızın geleceğiyle ilgilidir. 2023 seçimlerinde, Cumhur İttifakı'na ve ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyoruz. Bugün Cumhur İttifakı’nın tüm çabası, Türkiye’nin onurlu yarınlarını inşa ve ihya etmektir. Bölgemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri, Bilge Liderimizin strejik vizyonunu açıkladığı, çift başlı Selçuklu Kartalı projeksiyonun okumaktayız. Bu yüzden bir pençemiz Libya’da bir pençemiz Kafkasya’da. Bir pençemiz Balkanlardayken diğer pençemiz Afrika’dadır.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Yaşar Yıldırım, MHP, Türkiye Kamu-Sen, çekilen, operasyonlar, perde arkası, Türk siyaseti, yıkılmadık, ayaktayız, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı