İstihbaratçı Bülent Orakoğlu'ndan Ümit Özdağ Açıklaması
Haber Detayı
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 13:16 Bu haber 7196 kez okundu
 
İstihbaratçı Bülent Orakoğlu'ndan Ümit Özdağ Açıklaması
Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, Ümit Özdağ hakkında konuşulan İstihbarat Ajanlığı konusunda son noktayı koydu.
GÜNDEM Haberi
İstihbaratçı Bülent Orakoğlu'ndan Ümit Özdağ Açıklaması

Yeni Şafak'ta 'Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ MOSSAD ajanı mı?' başlıklı bir yazı kaleme alam Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dillendirdiği Ümit Özdağ'ın MOSSAD ajanı olduğu iddiaları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

BÜLENT ORAKOĞLU: ÜMİT ÖZDAĞ DEVLETE MEYDAN OKUDU

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın MİT görevlisinin Libya’da şehit edilmesini gayri kanuni olarak deşifre etmesini ve Sessiz İstila isimli provokatif filmi fonladığını itiraf etmesini hatırlatan Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, sığınmacılar konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya meydan okuyan Ümit Özdağ'ın fonlama hadisesinde de devlete meydan okudunu söyledi.

 

BÜLENT ORAKOĞLU, MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'IN ÜMİT ÖZDAĞ HAKKINDA SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ HATIRLATTI

 

Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, köşe yazısında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Ümit Özdağ hakkında 05 Mart 2020 tarihindeki açıklamasına yer verdi. MHP'li Semih Yalçın, Ümit Özdağ hakkında yaptığı açıklamada, ''Ümit Özdağ, ortalıkta pişkin pişkin dolaşacağına İsrail ve Yahudi lobileriyle ve ABD'deki Yahudi think-tank kuruluşu JINSO ile kurduğu gizli ilişkilerin, Rant Corporation ile görüşmelerinin sebebini açıklamalıdır. Ümit Özdağ’ın ABD ile İsrail’de Türkiye'nin ve Ülkücü Hareketin geleceğine dair ne tür kirli pazarlıklar yaptığını bilmek istiyoruz. Ümit Özdağ, vaktiyle başkanı olduğu Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) bütçesiyle gerçekleştirdiği İsrail gezileri sırasında Mescid-i Aksa’yı mı yoksa Mossad’ı mı ziyaret etmiştir? Kamuoyunda Özdağ’ın, Türk milliyetçiliği davasına fitne ve tefrikayla zarar vermek üzere görevlendirilmiş kripto FETÖ destekçisi bir eleman olduğuna dair kanaatler giderek güçlenmiştir. Ümit Özdağ’ın 'Yurtta Sulh Konseyi' üyesi olup olmadığı araştırılmalı; bu sözde milliyetçinin, aslında Türk milliyetçiliğinin kripto düşmanı ve Türkiye’de küresel aktörler adına görev yapan pis bir ajan olup olmadığı acilen aydınlatılmalıdır.'' demişti.

 

BÜLENT ORAKOĞLU, ÜMİT ÖZDAĞ'A BAKAN SOYLU'NUN SÖZLERİYLE CEVAP VERDİ

 

Ajanlık meselesini yalanlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a, birlikte katıldıkları bir Televizyon proğramındaki tavrını hatırlatan Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Ümit Özdağ hakkındaki teşhisiyle tamamladığı köşe yazısında, ''Doğru mu söylüyor hangi tarih, hangi komutanlar. Böylesine önemli konularda isimsiz, tarihsiz konuşmalar buz üzerine yazı yazmaya benzer. Ümit Özdağ; hatırlarsanız yıllar önce birlikte bir TV programına katılmıştık. Ben size ‘Bu değirmenin suyu nereden geliyor?’ diye sormuştum Siz hiç cevap vermeden yayını terk etmiştiniz. Neyi kastettiğimi anlamıştınız. O gün bu gün bu sorunun cevabını vermemiştiniz. Ama artık cevap vermenize gerek kalmadı. İçişleri Bakanı Soylu ne diyor 'İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir.' Başka söze ne hacet!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emniyet İstihbarat, eski Daire Başkanı, Bülent Orakoğlu, ajanlık tartışması, son nokta, Süleyman Soylu, Semih Yalçın, açıklamalar, köşe yazısı, devlet, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı