MHP'li Çetinkaya'dan Planlı ve Kasıtlı Saldırdılara Tepki
Haber Detayı
04 Ekim 2020 - Pazar 18:55 Bu haber 4192 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan Planlı ve Kasıtlı Saldırdılara Tepki
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, kasıtlı ve planlı olarak MHP Milletvekiline saldırıldığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan Planlı ve Kasıtlı Saldırdılara Tepki

 TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal'ın resmi makam aracına saldırılmasına tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, ANFA şirketi görevlilerinin resmi aracı kasıtlı olarak durdurduğunu belirterek, park alanında yaşanılanları çarpıtanların planlı hareket ettiğini söyledi. 

 

RESMİ MAKAM ARACI KASITLI OLARAK DURDURULDU

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''TBMM İdare Amirinin resmi makam aracı, araç parkı olarak tasarlanmış ve yapılmış bir alanın en uçtaki girişinde A.B.B.’sine bağlı ANFA şirketinin görevlilerince durduruluyor ve içeri alınmıyorsa, bunda aleni kasıt vardır ve bunun tartışılacak hiç bir tarafı yoktur.'' dedi.

 

PARK ALANINDA YAŞANILANLAR PLANLI OLARAK ÇARPITILDI

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, ''O resmi aracı durdurmaya yetkisi olmayanların ifrata kaçan tahrikleri sonucunda yaşanılanları çarpıtıp, kimlere güzellemeler yaptıklarını iyi bildiğimiz yayınlarca Sayın Erkan Haberal’a yapılan planlı saldırılar, kendisinin MHP milletvekili olmasından dolayıdır, bu da nettir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, kasıtlı ve planlı, yapılan saldırı, Erkan Haberal, park saldırısı, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı