Engin Alan Paşa'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Tam Destek
Haber Detayı
04 Ekim 2020 - Pazar 21:08 Bu haber 5421 kez okundu
 
Engin Alan Paşa'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Tam Destek
Emekli Korgeneral Engin Alan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önerisine tam destek verdi.
MHP Haberi
Engin Alan Paşa'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Tam Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaparken Kafkasya'yı karış karış inceleyerek bölge hakkında geniş bilgiler edinen Emekli Korgeneral Engin Alan, Azerbaycan Ermenistan savaşına yönelik önerilerde bulunurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Nahcivan'ın Azerbaycan'a katılması önerisine tam destek verdi.

 

ERMENİSTAN YA ÇEKİLECEK YA DA DARMADAĞIN OLACAK

 

Güneyde Aras’tan, Kuzeyde Murov dağına kadar cepheyi karış karış bilen ve Azerbaycan Ermenistan savaşına yönelik önerilerde bulunan Emekli Korgeneral Engin Alan, daha önceki açıklamasında, ''Askeri ve siyasi tek çözüm nettir. Ermenistan ya Karabağ ve işgal ettiği Azerbaycan topraklarını terkederek kendi sınırlarına çekilecek, ya da darmadağın olacak, mevcut Ermenistan yönetimi çökecek ve iç istikrarsızlıkla karşı karşıya kalacaktır.'' demişti. Engin Alan Paşa, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Nahçivan önerisinden sonra bölgeye yönelik tekrar açıklama yaptı.

 

ENGİN ALAN PAŞA'DAN LİDER BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE TAM DESTEK

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Nahçivan önerisine destek veren Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Nahcivan Özerk Cumhuriyeti'nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılması şarttır, tarihi zorunluluktur. (MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli) Sovyet fitnesinin açtığı yarayı sağaltmanın tek çözümü budur.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekli Korgeneral Engin Alan, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Nahçivan, Azerbaycan, Türkiye, Ermenistan, Birleşme
Yorumlar
Haber Yazılımı