Adana'da Katır İle Hedefine Ulaşan DSİ'nin Mühendis Melekleri
Haber Detayı
04 Ekim 2020 - Pazar 12:10 Bu haber 8814 kez okundu
 
Adana'da Katır İle Hedefine Ulaşan DSİ'nin Mühendis Melekleri
DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Adana'da görev yapan bayan Mühendislerin özverili çalışmalarını gündeme getirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'da Katır İle Hedefine Ulaşan DSİ'nin Mühendis Melekleri

DSİ 6. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğü'nde çalışan bayan Mühendislerin, Adana’nın Aladağ İlçesi'nde inşa edilen Kasımlı Barajı'ndan bölgeye su verilmesi için gittikleri bölgede asfalt ve stabilize yolun bitmesiyle yollarına katırlar ile devam ederek çalışmalarını özveriyle sürdürmesini gündeme getiren DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, her şart altında millete hizmet etmek için çalışmaktan vazgeçmeyen mesai arkadaşlarını kutladığını söyledi.

 

HER ŞARTTA ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇMEYEN PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM 

 

Ulaşımın imkansız olduğu Aladağ'da Katır sırtında yola devam ederek sırtlarında çanta ellerinde harita ile zor şartlarda çalışmalarını sürdüren bayan Mühendislerden övgüyle söz eden DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Büyük DSİ Ailemizin mensuplarına hiç bir şart Aziz Milletimize hizmet etmek için engel değildir. DSİ 6. Adana Bölge Müdürlüğünde görevli mühendislerimiz, arazi çalışmaları kapsamında gittikleri Aladağ ilçesi Kışlak Köyü'nde, araçlarla ulaşımın imkansız olduğu kısımlara katırların sırtında giderek çalışmalarını gerçekleştirmişlerdir. Her şartta çalışmaktan vazgeçmeyen mesai arkadaşlarımın her kademedeki personeline teşekkür ediyor, tebrik ediyor, kolaylıklar diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DSİ Genel Müdürü, Kaya Yıldız, DSİ Adana, DSİ 6 Bölge Müdürlüğü, mühendisleri, DSİ Mühendisi, Bayan Mühendisler, Adana Aladağ, Aladağ İlçesi
Yorumlar
Haber Yazılımı