MHP'li Celal Adan: Ülkü Ocakları Diz Çökmeyecek
Haber Detayı
02 Ekim 2021 - Cumartesi 09:06 Bu haber 2588 kez okundu
 
MHP'li Celal Adan: Ülkü Ocakları Diz Çökmeyecek
TBMM Başkanvekili Celal Adan, Ülkü Ocakları'nın atılan iftiralara karşı dik duruş sergileyip diz çökmeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Celal Adan: Ülkü Ocakları Diz Çökmeyecek

Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının araştırılmasına yönelik hadsiz ve haksız bir karar alan ABD Temsilciler Meclisi’ne tepki gösteren TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Ülkü Ocakları'nın ABD Temsilciler Meclisi kararı üzerinden Ülkücü Hareket'e itibar suikastı düzenleyenlerin iftiralarına diz çökmeyeceğini söyledi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI İFTİRALARA DİZ ÇÖKMEYECEK

 

Ülkü Ocakları'na karşı başlatılan iftira kampanyasının arkasında terör örgütleri FETÖ ve PKK'nın olduğuna dikkat çeken TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları'nın arkasında Türk'ün temiz mayası, haklı davası vardır; terör örgütleri yoktur. ABD Temsilciler Meclisi kararı üzerinden, Ülkücü Hareket'e itibar suikastı düzenleyenler; FETÖ'nün ve PKK'nın diplomatik tetikçileridir. Ülkü Ocakları, iftiralara diz çökmeyecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TBMM Başkan vekili, Celal Adan, Ülkü Ocakları, atılan iftira, karşı dik duruş, diz çökmeyecek, Ülkücü Hareket, Türk Milleti, ülkeye tepki, MHP Haber, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı