Bahçeli'den Oğuzhan Asiltürk'ün Vefatı Nedeniyle Taziye
Haber Detayı
01 Ekim 2021 - Cuma 12:31 Bu haber 1664 kez okundu
 
Bahçeli'den Oğuzhan Asiltürk'ün Vefatı Nedeniyle Taziye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.
MHP Haberi
Bahçeli'den Oğuzhan Asiltürk'ün Vefatı Nedeniyle Taziye

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi camiasına, sevenlerine ve Türk milletine sabır ve başsağlığı diledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

 

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türk devlet ve siyaset hayatının muhterem isimlerinden birisi olan, aynı zamanda Milli Görüş’ün kurucularından ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Sayın Oğuzhan Asiltürk’ün vefatından büyük bir üzüntü duyduğumu bilhassa ifade etmek isterim. Ebediyete irtihal eden Merhum Oğuzhan Asiltürk’e Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; saygıdeğer ailesine, Saadet Partisi camiasına, sevenlerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, ruhu şad, kabri nur olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Saadet Partisi, Oğuzhan Asiltürk, Milli Görüş, hayatını kaybeden, vefatı nedeniyle, taziye mesajı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı