MHP'li Hüseyin Sözlü'den Muhaliflere Zor Soru
Haber Detayı
02 Ekim 2021 - Cumartesi 10:29 Bu haber 3700 kez okundu
 
MHP'li Hüseyin Sözlü'den Muhaliflere Zor Soru
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, muhaliflerin cevaplamasını istediği can alıcı soruyu sordu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Hüseyin Sözlü'den Muhaliflere Zor Soru

İçişleri Bakanlığı'nın terör örgütlerini etkisiz hale getirmek için yaptığı operasyonların haberlerini sosyal medya hesabından paylaşarak, Cumhur İttifakı'nın terör örgütlerine karşı verdiği mücadelenin önemine dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde meşrulaştırma gayreti gösterdikleri HDP'nin desteğini almak isteyen muhaliflerin, terörle mücadele edip teröristlere kurşun sıkıp sıkmayacaklarını sordu.

 

AYNI İNANÇLA MHP'NİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Ülkü Ocakları'ndan başlayarak devam ettiği siyasi hayatında 20 yıllık Belediye Başkanlığı tecrübesiyle, MHP'nin 2023 seçimlerinde başarılı olması için şimdiden sahaya inerek çalışmalara başlayan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, seçim çalışması heyecanını, ''Bundan 8 yıl önce bir 29 Eylül günü büyük heyecanla açıklanan adaylığımızın rüzgarıyla Adana’mızda üç hilali gururla dalgalandırmıştık. Milliyetçi hareketin ve onun lideri Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin önderliğinde aynı inanç ve heyecanla partimizin başarısı için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz.'' sözleriyle paylaştığı video ile gösterdi. 

 

TERÖRLE MÜCADELEDE CUMHUR İTTİFAKI VE MUHALİFLER

 

İlçelere yaptığı ziyaretlerde vatandaşlara, Cumhur İttifakı'nın terörle mücadelede başarılı olduğuna ve Devletin bekası için bu mücadelede devamlılığın esas olduğuna dikkat çeken Hüseyin Sözlü, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde meşrulaştırma gayreti gösterdikleri HDP'nin desteğini almak isteyen muhaliflerin, terörle mücadele edip teröristlere kurşun sıkıp sıkmayacaklarını sordu.

 

DESTEĞİNİ İSTEDİKLERİNİZE SİLAH DOĞRULTABİLECEK MİSİNİZ?

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Her gün TV'lerde algı operasyonlarıyla hazırlığı yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için can alıcı soru; HDP yani PKK'nın desteği ile seçilmek isteyen Millet İttifakı adayı terörle mücadeleye devam edebilirmi? Merak ediyoruz. Ortağına, yani PKK'ya silah sıkabilir mi?'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, muhalifler, cevaplamasını istediği, zor sorular, mücadeleye devam, seçim çalışması, Cumhur İttifakı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı