Bakan Pakdemirli'den Bahçeli ve Ülkü Ocakları Açıklaması
Haber Detayı
01 Ekim 2021 - Cuma 19:22 Bu haber 1924 kez okundu
 
Bakan Pakdemirli'den Bahçeli ve Ülkü Ocakları Açıklaması
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Pakdemirli'den Bahçeli ve Ülkü Ocakları Açıklaması

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ile birlikte MHP Adana İl Teşkilatı'na ziyarette bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son günlerde ABD tarafından hedefe alınan Ülkü Ocakları’nın gençlerin yetişmesinde çok değerli bir kurum olduğunu belirterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin bekası için ortaya koydukları milli duruşun tüm teşkilatlarda yaşatılmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

 

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN MHP ADANA İL TEŞKİLATI'NA ZİYARET

 

Adana'nın ilçelerinde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere Adana'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ile birlikte MHP Adana İl Teşkilatı'na ziyarette bulundu. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, il yönetimi ve ilçe başkanları da bulundular.

 

AVCI, VARLI VE SÖZLÜ, TARIMI ANLATTI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Bakan Pakdemirli ve Sarıeroğlu’nun ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Adana’da Ak Parti ile Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını anlatan Avcı, ayrıca Çukurova bölgesinde tarım sektörü içinde yer alan üreticilerin sorunlarını da paylaştı. MHP MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü de, bazı ürünlerde çiftçinin memnun olmasına karşın özellikle girdi fiyatlarındaki artışa dikkat çektiler.

 

BAKAN BAKDEMİRLİ: ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN MİLLİ DURUŞU ÖNEMLİ

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’nin tarımda üreten ve ihracat potansiyeli artan bir ülke haline geldiğini kaydederken, üreticilerin sorunlarını bildiklerini, çözüm için gayret ettiklerini, Adana’ya yaptıkları ziyarette de önemli müjdeler verdiklerini ifade etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin bekası için ortaya koydukları milli duruşun Cumhur İttifakı olarak tüm teşkilatlarda yaşatılmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen Pakdemirli, ''Cumhur İttifakı olarak saha çalışmalarımızda 2023 hedefinde daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Elbette vatandaşlarımızın şikâyetçi olduğu bazı sorunlarımız var, pandeminin de etkili olduğu sorunlar gibi. Cumhur İttifakı olarak, icra makamı olarak bunları mutlaka çözeceğiz.'' dedi.

 

BAKAN PAKDEMİRLİ: ÜLKÜ OCAKLARI ÖNEMLİ BİR KURUM

 

Son günlerde ABD tarafından hedefe alınan Ülkü Ocakları’nın önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Ayrıca çok önemli hizmetlerimiz var, bunları da daha iyi anlatmamız lazım. Ülkü Ocakları, gençlerimizin yetişmesinde çok değerli bir kurum. Bu anlamda da gençlerimize, üniversite gençliğine bu hizmetleri Cumhur İttifakı olarak çok iyi anlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz çok önemli bir kitle var.'' dedi.

 

AVCI’DAN PAKDEMİRLİ’YE TESPİH…

 

Konuşmaların ardından MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Adana’da üretilen özel bir tespih hediye etti. Ziyaret, toplu fotoğraf verilerek sona erdi.

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tarım ve Orman Bakanı, Bekir Pak demirli, Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları, MHP Adana, Bünyamin Avcı, Çiftçi sorunları, Tarım, Cumhur İttifakı, Ak Parti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı