MHP'li Büyükataman: Yolunuzun Sonu İktidara Çıkmaz
Haber Detayı
25 Mayıs 2022 - Çarşamba 19:55 Bu haber 1692 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Yolunuzun Sonu İktidara Çıkmaz
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, kirli odakların değirmenine su taşıyan muhalifler hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Yolunuzun Sonu İktidara Çıkmaz

Dünya genelinde yaşanan sıkıntıları görmezden gelerek sadece Türkiye'de ekonomik sıkıntı varmış gibi değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, iktidar olma hevesiyle kriz fırsatçılığı yapan muhaliflere 2023 seçimlerinde Türk Milletinin gereken cevabı vereceğini söyledi.

 

DÜNYA GENELİNDEKİ SIKINTILAR GÖRMEZDEN GELİNEREK TÜRKİYE'Yİ ELEŞTİRMEK TRAJİKOMİKTİR

 

Dünyadaki tedarik zincirinin bozulması, emtia fiyatlarındaki artış, Rusya ve Ukrayna savaşının ekonomik etkilerinin derinleşmesi, dünya genelinde yükselen enflasyon ve gıda krizi tehdidinden bihaber olan Kılıçdaroğlu'nun Türk Lirası değeri üzerinden yorum yapması trajikomiktir. Kemal Kılıçdaroğlu her konuştuğunda etrafa umutsuzluk dağıtıp; battık, bittik, öldük edebiyatı yaparak Türkiye’ye ekonomi üzerinden operasyon çekmeye çalışan kirli odakların değirmenine su taşımaktadır. Kılıçdaroğlu ne “Türk” lafının ne de Türk parasının kıymetini bilmez.

 

KRİZ FIRSATÇILIĞI YAPANLAR 2023 SEÇİMLERİNDE CEVABINI ALACAK

 

İktidar olma hevesiyle iradesini küresel çetelere teslim eden Kılıçdaroğlu’nu uyarıyoruz; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk milleti, Türk parası, Türk vatanı hakkındaki tavrı net ve tartışmasızdır. Türk Milleti 2023 seçimlerinde; kriz fırsatçılığı yapıp, ederi 1 dolar olan dostlarının boyunduruğu altında yürüdüğü bozuk yolun iktidar ile sonuçlanmayacağını Kılıçdaroğlu’na gösterecektir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, kirli odaklar, değirmenine, su taşıyan, muhalifler, bozuk yol, yürüyenler, iktidar olamaz, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı