MHP'li Başkan Aslan'dan Kızıldağ Etkinlikleri Hazırlığı
Haber Detayı
25 Mayıs 2022 - Çarşamba 09:01 Bu haber 2545 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Kızıldağ Etkinlikleri Hazırlığı
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Kızıldağ Yaylasında düzenlenecek olan etkinliklere yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Kızıldağ Etkinlikleri Hazırlığı

Karaisalı Belediyesi'nin organizasyonunda bulunduğu Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası hakkında bilgilendirmelerde bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, bu yıl 10'uncusu organize edilecek olan turnuvada kuraların çekildiğini açıkladı.

 

10. KIZILDAĞ YAYLASI KÖYLERARASI FUTBOL TURNUVASI

 

Karaisalı Belediyesi'nin içinde olduğu bir organizasyon tarafından bu yıl 10'uncusu organize edilecek olan Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasında grupların belirlendiği kura töreni gerçekleştirildi. Çeceli Kadın Gençlik ve Kültür Evi’nde gerçekleştirilen kura çekim töreni, Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalılılar Derneği Başkanı Hasan Dönmez, Ak Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, takımların başkanları ve yöneticilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

23 takımın başvuruda bulunduğu turnuva 4 Haziran günü play-off müsabakalarıyla başlayacak. 4 gruptan oluşan ve 11 takımın mücadele edeceği play-off müsabakalarında gruplarını 1. bitiren 4 takım yayla turnuvasında mücadele etmeye hak kazanacak. Turnuvanın açılış maçı ise 25 Haziran günü geçen senenin şampiyonu Gildirlispor ile Yağıbasanspor arasında oynanacak.

 

BAŞKAN ASLAN'DAN FUTBOL TURNUVASI HAKKINDA AÇIKLAMA

 

Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasının kura törenine katılan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yaptığı açıklamada, ''Türkiye’nin mahalli anlamda en büyük futbol turnuvası olan ve her yıl daha da büyüyerek devam eden turnuvamıza bu yıl katılan tüm takımlara başarılar diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde, kazasız belasız, sakatlığın olmadığı ve hak edenin kazandığı bir turnuva olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 19 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, Kızıl dağ Yaylası, düzenlenecek, Köyler arası Futbol Turnuvası, kura töreni, MHP, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı