Bahçeli: Safların ve Tercihlerin Belirlenme Zamanı Geldi
Haber Detayı
25 Mayıs 2022 - Çarşamba 14:24 Bu haber 2155 kez okundu
 
Bahçeli: Safların ve Tercihlerin Belirlenme Zamanı Geldi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, artık safların belirlenme zamanının geldiğini söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli: Safların ve Tercihlerin Belirlenme Zamanı Geldi

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan ve yaralanan Askerler ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröristlere ve ardındaki güçlere karşı amansız bir mücadele verilirken hainlerin şımarmasını ve kanlı eylemlerini bir vesileyle teşvik edenlerin de terörist sayılacağını belirterek, bu şartlarda herkesin safını ve tercihini netleştirmesi gerektiğini söyledi.

 

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ DUAYLA ANACAĞIMIZ KAHRAMANLARDIR

 

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada; Teğmen Abdülkadir Güler, Uzman Çavuşlar Onur Doğan, Hüseyin Cankaya, Bican Kapılay ve Sözleşmeli Er Celal Tekedereli şehit olmuş, iki askerimiz de yaralanmıştır. Bu şehadetler milli yüreklere ateş düşürmüştür. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; kederli ailelerine, cesaret timsali silah arkadaşlarına ve büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı temennilerimi iletiyorum. Acı bizim acımızdır. Şehit ve gaziler milletimizin hayır duayla anacağı kahramanlardır.

 

DURMAYACAĞIZ, DURGUNLUK EMARESİ GÖSTERMEYECEĞİZ

 

Elbette teröristlerin döktükleri şehit kanları yerde kalmayacak, sorulacak kesin hesap mahşere bırakılmayacaktır. Türkiye’ye ve Türk milletine silah çekenler acıklı sonlarını hazırlamışlardır. Terörün kökü kazınacak, teröristler hain emellerinden dolayı pişman edilecektir. Terörle mücadele haklı, hukuki ve meşru bir mücadeledir. Son terörist teslim alınmadıkça, son kanlı silah ele geçirilmedikçe, bölücülüğün şah damarı kesilmedikçe durmak, duraksamak ve durgunluk emaresi göstermek yoktur. Katiller en ağır şekilde cezalandırılacaktır.

 

DÜŞMANA MERHAMET MAZLUMLARA İHANETTİR

 

Terörün arkasında duran, yardım ve yataklık yapan, hainlerin şımarmasını ve kanlı eylemlerini bir vesileyle teşvik eden kim varsa bizim nezdimizde teröristtir, sadece Türk milletinin değil, insanlığın topyekûn düşmanıdır. Düşmana merhamet ise mazlumlara ihanettir. Hain olan haiftir, yani korkaktır. Türkiye terörle mücadelede sonuca çok yakındır. Milletimiz, devletin ve güvenlik güçlerinin sonuna kadar yanındadır. Kenetlenmiş milli varlığımız Allah’ın izniyle her zorluğu aşacak, her saldırıyı bertaraf edecek, her oyunu da bozacaktır.

 

ARTIK HERKES TARAFINI VE TERCİHİNİ NETLEŞTİRMELİDİR

 

Artık herkes tarafını ve tercihini netleştirmelidir. Ya bekamızı kahramanca savunacağız, ya da kahredici belaları başımıza saracağız. Bilinsin ki, terörle huzur arasında, caniyle şehit arasında, helalle haram arasında saklanacak üçüncü bir alan, güvenli bir liman kalmamıştır.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, safların, belirlenme zamanı, geldiğini söyledi, tercihlerin, Türkiye, hangi saf, mücadele, destekleyenler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı