MHP'li Büyükataman: Saldırmanız Rezilliğinizi Örtmez
Haber Detayı
21 Nisan 2022 - Perşembe 03:47 Bu haber 2647 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Saldırmanız Rezilliğinizi Örtmez
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, maskeleri düştükçe MHP ve Bahçeli’ye saldıranların kendi rezilliklerini örtemeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Saldırmanız Rezilliğinizi Örtmez

2019 yılında hazırladığı raporla Sınır Aşan Göçler konusunda en hazırlıklı parti olan MHP'yi, algı oluşturmaya çalışan Suat Başaran'dan sonra hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, insanların göçmesine neden olan terör örgütlerini tehdit olarak görmeyenlerin, maskeleri düştükçe MHP ve Devlet Bahçeli’ye saldırmalarının kendi rezilliklerini örtmeye yetmeyeceğini söyledi.

 

DÜZENSİZ GÖÇ KONUSUNDA ÖNCE SUAT BAŞARAN MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

Sınır Aşan Göçler konusunda 2019 yılında hazırladığı raporla en hazırlıklı parti MHP olmasına rağmen, MHP'yi sığınmacılar konusunda hedef alan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından Suat Başaran, ''MHP yönetiminin beka sorununa dönüşen düzensiz göçle ilgili en ufak bir çalışması var mıdır? Varsa açıklasınlar. Eğer yoksa; ‘bir milliyetçi partinin birinci önceliği bu konu değilse; nedir?' sorusunu sormak en doğal hakkımızdır.'' demişti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN SUAT BAŞARAN VE TÜREVLERİNE CEVAP

 

Sınır Aşan Göçler konusunda MHP'yi hedef alan Suat Başaran ve türevlerine isim vermeden cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Altını çizerek söylemek isterim ki, MHP sınır aşan göçler konusunda en hazırlıklı partidir. Bizi eleştiren, niye susuyorsunuz, neden sessiniz, niçin tepkisizsiniz diyen kim varsa ya cahil ya da gelişmeleri takip ve okuma özrü çeken zavallılardır. Bizim açığımızı arayanlara diyorum ki, önce yama tutmayan yırtıklarınızı dikin, konuşacak yerde susmanın, susulacak yerde konuşmanın ancak ve ancak ahmaklara özgü bir hal olduğunu da asla hatırınızdan çıkarmayın. Aralarında çok değerli akademisyenlerimizin ve fikir insanlarımızın bulunduğu Sınır Aşan Göçler Komisyonu partimizin AR-GE bünyesinde kurulmuş ve ortaya çıkan muazzez çalışma hem ilk haliyle hem de güncellenmiş şekliyle milletimizin ve siyasi muhataplarımızın bilgisine sunulmuştur.'' dedikten sonra, adı konulmamış bir istila olarak değerlendirdiği düzensiz göçün önüne geçilmesi için yakalananların derhal geri gönderilmesini istemiş ve güvenli bölgeler oluştukça da Türkiye'de misafir olan sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi gerektiğini söylemişti.

 

SUAT BAŞARAN'DAN SONRA CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

2019 yılında hazırladığı raporla Sınır Aşan Göçler konusunda en hazırlıklı parti olan MHP'yi, Suat Başaran'dan sonra hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ''Devlet Bahçeli prompterden konuşuyor ama o prompterin kablosu Saray'da. Saray ne diyorsa aynısını söylüyor. Geçen hafta saray Suriyeliler kalacak dediğinde kalacak diyordu. Şimdi bu misafirlik fazla uzadı demeye başladı.'' sözleriyle, sığınmacılar konusunda en baştan bu yana tutarlı politika izleyen MHP'yi, iktidarın söylemlerine göre fikir değiştirmekle suçladı.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

Sınır Aşan Göçler konusunda en başından bu yana tutarlı politika izleyen MHP'yi, iktidarın söylemlerine göre fikir değiştirmekle suçlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP'nin her konuda olduğu gibi düzensiz göç konusunda ve geçici koruma statüsüyle Türkiye’de bulunanlara yönelik politikası da açık ve nettir. CHP Grup Başkanvekili politikalarımızı anlayamıyorsa bu kendi idrak etme kapasitesiyle ilgilidir. CHP’nin 6 okunu Kandil’e bağlayanların köşeye sıkıştıkça, maskeleri düştükçe Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve partimize iftiralarla saldırmaları kendi rezilliklerini örtmeye yetmeyecektir. İnsanları kendi topraklarından göç etmeye mecbur bırakan terör örgütlerini tehdit olarak görmeyen Kılıçdaroğlu ve CHP’nin bu konudaki ikiyüzlülüğü alenen ortadadır. Atatürk’ün mirasını istismar ederek CHP’yi  terör örgütlerinin hamisi haline getirenlerin gerçekleri konuşmaya cesaretleri varsa, önce siyasi ikballerini bağladıkları elçilikleri açıklamalıdırlar.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, maskeleri düştükçe, MHP ve Bahçeli, saldıranlar, kendi rezilliklerini, örtemez, sığınmacı, mülteci, Suriye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı