Ülkücü Eğitim Danışmanı Ogün Dinler'den Büyük Başarı
Haber Detayı
20 Nisan 2022 - Çarşamba 05:17 Bu haber 5738 kez okundu
 
Ülkücü Eğitim Danışmanı Ogün Dinler'den Büyük Başarı
Ülkü Ocaklarında yetişen Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, eğitim verdiği işletmede büyük başarıya imza attı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ülkücü Eğitim Danışmanı Ogün Dinler'den Büyük Başarı

Bir yıl önce Aritmetik Kütüphane Cafe isimli işletmesini açan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, Ülkü Ocaklarında yetişmenin kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim danışmanlığı hizmeti verdiği işletmesinde, yüzde 98'lik bir başarıya imza attıklarını söyledi.

 

İŞLETME AÇARAK GENÇLERE ÖRNEK OLAN OGÜN DİNLER, ELDE ETTİĞİ BAŞARIYLA DA ÖRNEK OLDU

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü'nden mezun olduktan sonra memleketi Adana'ya dönerek, eğitim alanında faaliyet gösteren Aritmetik Kütüphane Cafe isimli kendi işletmesini açan Ogün Dinler, girişimcilik ruhuyla iş hayatına atılırken yeni iş kurma hayali kuran gençlere örnek olmuştu. Aynı zamanda, Adana Ülkü Ocakları'nda İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Ogün Dinler, Ülkü Ocaklarında yetişmenin kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim danışmanlığı hizmeti verdiği işletmesinin kuruluşunun yıl dönümünde, salgın sürecinin yol açtığı ekonomik sıkıntıları göz önünde bulundurarak öğrencilere büyük indirimler yapmıştı. İşletme açarak gençlere örnek olan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, bir yıllık işletmesinde elde ettiği başarılarla da örnek oldu.

 

ARİTMETİK KÜTÜPHANE CAFE'DE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER DAHA BAŞARILI

 

Yaklaşık bir yıl önce Adana'nın Yüreğir İlçesinde hizmete açtığı Aritmetik Kütüphane Cafe isimli eğitim kurumunda, kendi alanlarında uzman 6 öğretmen ile Öğrenci Koçluğu, Eğitim Danışmanlığı, Bireysel Çalışma Programı, Kişiye Özel Masalar ve Sınırsız İnternet hizmeti veren Eğitim Danışmanı Ogün Dinler'in, öğrencilerin eksik olduğu konu başlıklarını tespit edip ona göre eğitim vermesi ve öğrencilerin geleceğe yönelik meslek seçiminde yardımcı olması, öğrencilerin okullarındaki başarı oranını yükseltip sınavlarda daha başarılı olmasını sağladı.

 

EĞİTİM DANIŞMANI OGÜN DİNLER: BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Aritmetik Kütüphane Cafe isimli işletmesinin kısa sürede elde ettiği başarılar konusunda açıklamalarda bulunan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, ''Aritmetik Kütüphane Cafe olarak gençlerimizin daha iyi eğitim alması için çıktığımız kutlu yolda; eğitim ve öğretimi çağdaş bir anlayışla sürdürerek, vatanını seven, öz güvenli, üretken ve fark yaratan nesiller yetiştiren kentine eğitimde katkı sağlayan bir kurum olma hedefimizi, vizyon ve misyonumuz doğrultusunda hareket ederek gerçekleştiriyoruz. İşletmemizi büyüterek yolumuza devam ederken, birinci sınavların bitmesi ile birlikte 98'lik bir başarıya imza attık. Kısa sürede hedeflerimize emin adımlar ile yürüyoruz. Velilerimizden son derece olumlu dönüşler alıyoruz. Öğrenci sayımız son 1 ay içerisinde 120 artış gösterdi, tabi ki bu durum bizleri çok mutlu ve memnun ediyor. Elde ettiğimiz başarı, bizler için bir gurur kaynağı oldu. Öğrencilerimizin geleceği açısından hayati önem taşıyan başarıların devamı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak yolumuza devam edeceğiz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN MESAJLAR

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.


  

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocaklarında yetişen, Eğitim Danışmanı, Ogün Dinler, eğitim verdiği, işletmede, büyük başarı, imza attı, Adana Yüreğir, öğrenciler, Aritmetik, eğitim
Yorumlar
Haber Yazılımı