MHP'li Özdemir: Günü Kurtarma Telaşları Beyhude
Haber Detayı
21 Nisan 2022 - Perşembe 11:16 Bu haber 3048 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Günü Kurtarma Telaşları Beyhude
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, günü kurtarma telaşıyla MHP'yi hedef alan muhalif cenaha aynaya bakmalarını önerdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Günü Kurtarma Telaşları Beyhude

Sınır Aşan Göçler konusunda tutarlı davranan MHP aleyhine algı oluşturmaya çalışan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, CHP'nin Suriye politikasını eleştirdiği Ahmet Davutoğlu ile 6'lı yuvarlak masada oturma çelişkisine dikkat çekti. 

 

DÜZENSİZ GÖÇ KONUSUNDA ÖNCE SUAT BAŞARAN SONRA CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

Her politikasında olduğu gibi Sınır Aşan Göçler konusunda da 2019 yılında hazırladığı raporla en hazırlıklı siyasi parti olan MHP, muhalif cenahı çıldırtmaya devam ediyor. MHP'ye ihanet ettiği için partiden kovulan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından Suat Başaran ve birlikte hareket ettiği muhalefet partileri, bir yerlerden işaret almışcasına sırayla MHP'yi hedef almaya başladı.

 

MHP'nin Sınır Aşan Göçler konusunda 2019 yılında hazırladığı raporu görmezden gelerek, MHP'nin sığınmacılar konusunda bir politikası olmadığına yönelik algı oluşturmaya çalışan Suat Başaran ve türevlerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından isim verilmeden cevap verildi. MHP Lideri Devlet Bahçeli, ''Altını çizerek söylemek isterim ki, MHP sınır aşan göçler konusunda en hazırlıklı partidir. Bizi eleştiren, niye susuyorsunuz, neden sessiniz, niçin tepkisizsiniz diyen kim varsa ya cahil ya da gelişmeleri takip ve okuma özrü çeken zavallılardır.'' diyerek, adı konulmamış bir istila olarak değerlendirdiği düzensiz göçün önüne geçilmesi için yakalananların derhal geri gönderilmesini istemiş ve güvenli bölgeler oluştukça da Türkiye'de misafir olan sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi gerektiğini söylemişti.

 

Bu cevap karşısında Suat Başaran'ın rezil olmasına dayanamayarak sazı eline alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sığınmacılar konusunda en baştan bu yana tutarlı politika izleyen MHP'yi, iktidarın söylemlerine göre fikir değiştirmekle suçladı.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

MHP'nin Sınır Aşan Göçler konusunda tutarlı bir politika izlediğini belirterek, CHP'nin Suriye politikasını eleştirdiği Ahmet Davutoğlu ile 6'lı yuvarlak masada oturma çelişkisine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sosyal medya hesabından verdiği cevapta, ''CHP için yalan ve iftira alışkanlık oldu. Günü kurtarma telaşları beyhude bir uğraş. Sayın Genel Başkanımız dün bu konuda ne söylediyse, bugün de aynı yerde. Gel gelelim Suriye politikasıyla ilgili 'ileri derecede gerizekalı' dedikleri Davutoğlu ile aynı masada buluşansa yine CHP.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, günü kurtarma, telaşı, muhalefet, Suriye, Türkiye, sığınmacı, Sınır Aşan Göçler, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı