Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Manidar Hediye
Haber Detayı
20 Nisan 2022 - Çarşamba 03:59 Bu haber 3009 kez okundu
 
Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Manidar Hediye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iftar proğramında bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a manidar bir hediye verdi.
SİYASET Haberi
Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Manidar Hediye

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Özbek Otağı'nda düzenlenen iftar proğramında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin iç ve dış gündemine dair konularda istişarelerde bulundu.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ, ÖZBEK OTAĞI'NDA İFTAR YAPTI

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Özbek Otağı'nda düzenlenen iftar proğramında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2022 yılında üçüncü kez görüştü. MHP Lideri Bahçeli'yi kapıda karşılayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süre sohbet ettikten sonra iftar masasında Türkiye'nin iç ve dış gündemine dair konularda istişarelerde bulundu. Enflasyonla mücadele ve siyasi gündemin değerlendirdirildiği iftar proğramında Cumhur İttifakı'nın genişlemesi konusunun da sohbet edildiği bildirildi.

 

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A MANİDAR HEDİYE

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iftar proğramında bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Esmaül Hüsna'yı temsil eden 99 gül hediye etti. MHP Lideri Bahçeli'nin hediye ettiği güllerin iftar masasına konulduğu görüldü.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, iftar programı, bir araya, geldi, Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, manidar hediye, Özbek Otağı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı