MHP'li Yönter: Dünyaya Verilecek Tek Bir Cevap Budur
Haber Detayı
20 Nisan 2022 - Çarşamba 20:25 Bu haber 2738 kez okundu
 
MHP'li Yönter: Dünyaya Verilecek Tek Bir Cevap Budur
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, dünyaya verilecek tek bir cevap olarak gösterdiği fotoğrafı paylaştı.
MHP Haberi
MHP'li Yönter: Dünyaya Verilecek Tek Bir Cevap Budur

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Özbek Otağı'nda düzenlenen iftar proğramında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafına yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, dünyaya tek bir cevap verilecekse, Cumhur İttifakı ve Türkiye düşmanlarını çatlatıp kudurtan Erdoğan ve Bahçeli'nin fotoğrafını göstereceklerini söyledi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN İFTAR PROĞRAMINDAKİ FOTOĞRAFI

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Özbek Otağı'nda düzenlenen iftar proğramında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2022 yılında üçüncü kez görüştü. MHP Lideri Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Esmaül Hüsna'yı temsil eden 99 gül hediye ettiği iftar proğramında çekilen fotoğraf, sosyal medya kullanıcıları tarafından 6'lı muhalif ittifakın yuvarlak masasında çektirdiği fotoğrafla kıyaslandı.

 

MHP Lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar proğramında çektirdiği fotoğraf ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından manidar paylaşımlar yaptı.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN FOTOĞRAFINA YÖNELİK İKİ DEĞERLENDİRME

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Özbek Otağı'nda düzenlenen iftar proğramına yönelik ''Bu kutlu birlik, bu hesapsız beraberlik  düşman çatlatıyor, zalimleri kudurtuyor, zillete düşenleri uğunduruyor. Rabbim bozmasın, Türkiye’nin bozgununu bekleyen fesat odaklarına fırsat vermesin. Vaki olan da hayır vardır, Cumhur İttifakı milli vakar, milli varlıktır.'' sözleriyle ilk değerlendirmelerini yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafına ilişkin yeni yaptığı açıklamada, ''Birileri istedi diye ne ülkümüzden ne de ülkemizden vazgeçeriz. Dünyaya verilecek bir cevap olursa bu fotoğrafı gösteririz. Cumhur İttifakı Türkiye’nin bayraktarı, mili geleceğin banisidir.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN FOTOĞRAFI

Resim

6'LI MUHALİF İTTİFAKIN FOTOĞRAFI

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İzzet Ulvi Yönter, dünyaya verilecek, tek bir cevap, Erdoğan ve Bahçeli, MH
Yorumlar
Haber Yazılımı