MHP'li Büyükataman: Kara Leke Olarak Anılacaksınız
Haber Detayı
04 Şubat 2022 - Cuma 14:45 Bu haber 1599 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Kara Leke Olarak Anılacaksınız
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, isimlerini Türk demokrasi tarihine bir kara leke olarak geçirmeye kararlı olan muhaliflere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Kara Leke Olarak Anılacaksınız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözler sarfeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Cumhurbaşkanı olmak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin ilkelerini yok sayma pahasına HDP’den edilen onca lafa ses çıkaramadığını söyledi.

 

İSİMLERİNİ TÜRK DEMOKRASİ TARİHİNE KARA BİR LEKE OLARAK YAZDIRMAYA KARARLILAR

 

İradesini, kendi belediye başkanlarının deyimiyle “yurt dışındaki karar vericilere” ipotek ettiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ismini Türk demokrasi tarihine tıpkı askerî darbeler gibi kara bir leke olarak yazdırmaya kararlı gözükmektedir. Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon yetkisini uzatan tezkereye gizli ortakları HDP’nin korkusu ile hayır diyen Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı’nın iradesiyle Meclis’ten geçen tezkere ile PKK inlerinin vurulmasına karşı bildiri hazırlayan HDP’ye karşı da bir şey diyememiştir.

 

MUHALİF CENAHTA HER GÜN YENİ BİR SKANDAL PATLAK VERİYOR

 

Cumhurbaşkanı yapılacağı vaadine karşılık CHP’nin ilkelerini yok sayan, partisine ve milletvekillerine HDP’den edilen onca lafa ses çıkartamayan CHP liderinin Cumhur İttifakı üzerine yaptığı her yorum akıllara şu atasözünü getirmektedir: “Kişi, kendinden bilir işi.” Türkiye’nin 2023 ülküsünü hayata geçirmek için Türk milletinin doğal bir refleksi olarak kurulan Cumhur İttifakı’nın uyumu; belediyeleri makam, mevki, ihale ve rant kapısı olarak gördükleri için her gün ayrı bir skandalın patladığı zilleti, doğal olarak şaşırtmaktadır. “Teslimiyet” kelimesinin Türkiye’de akıllara getirdiği bir siyasetçi varsa o da Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Darbeye teşebbüs edilir, Kılıçdaroğlu teslim olur. Dışarıdan ülkemize bir baskı yapılır, Kılıçdaroğlu teslim olur. HDP bir kamyon laf söyler, Kılıçdaroğlu yine teslim olur.

 

TÜRK MİLLETİ SİZLERİ DE AFFEDECEK FERASETE SAHİPTİR

 

Türk milleti affetmeyi sever. Milletimiz, teslimiyet abidesi Kılıçdaroğlu’nu da affedecek ferasete sahiptir. Bu vesileyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu’na ettiği yardım teklifini yeniden hatırlamakta ve hatırlatma fayda vardır: “Bu Kılıçdaroğlu nereye koşmakta, kimlere hizmet etmektedir? PKK’ya diyet borcu varsa söylesin, kurtaralım, kendisine omuz verelim. FETÖ’nün boyunduruğu altındaysa imdat desin, yardım edelim, elinden tutalım, düştüğü çukurdan çekip çıkaralım.”

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, isimleri, Türk demokrasi tarihi, kara leke, olarak, geçirmeye kararlı, muhalifler, Cumhur ittifakı, seçim, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı