Cübbeli Ahmet Hoca'dan Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama
Haber Detayı
04 Şubat 2022 - Cuma 11:10 Bu haber 3095 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama
Cübbeli Ahmet Hoca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Hz. Adem ile Hz. Havva’ya cahil diyen Sezen Aksu'ya destek veren siyasetçileri yerden yere vururken, Sezen Aksu'ya sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tavizsiz duruşuna yönelik övgü dolu değerlendirmelerde bulundu.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN SEZEN AKSU'YA İLK TEPKİ

 

Şarkı sözlerinde Hz. Adem ile Hz. Havva’ya cahil diyen Sezen Aksu'ya gösterdiği ilk tepkide, ''Beşerin ilk babası ve ilk peygamber Âdem Aleyhisselâm ve eşi Havvâ Vâlidemize câhil diyecek kadar alçalan esfeller ve Allâh-u Teâlâ'nın: 'Allah Âdem'e bütün isimleri (dilleri ve ilimleri) öğretti' buyruğunu bilmeyecek derecede echeller bugün toplumun en meşhûr ve gözde sanatçısı olarak kabûl ediliyorsa artık Allâh-u Teâlâ'nın bu toplumdan râzı olup olmadığını anlamak için bu kıstâs yeterlidir.'' sözlerini kullanan Cübbeli Ahmet Hoca, Sezen Aksu'nun Müslüman Türk Milletinin kutsal değerlerine hakaret etmesine destek veren siyasetçilere yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN SEZEN AKSU'YA DESTEK VEREN ALİ BABACAN'A TEPKİ

 

Müslüman Türk Milletinin kutsal değerlerine hakaret eden Sezen Aksu'ya, ''Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu'nun hedef alınması kabul edilemez.'' sözleriyle destek veren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ali Babacan'ın, Sezen Aksu'nun Peygamber Atamıza ve Kıymetli Annemize yaptığı hakâreti fikir özgürlüğü çerçevesinde savunan tweeti çok mânîdârdır. Buna ancak şu yorumu yapabiliyorum; Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?! Rabbimizin kelâmına mazhâr olmuş bir Nebiyy-i Zî-Şân'ın haysiyetini korumayanların artık korunacak bir îtibarları kalmamıştır.'' dedi.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN SEZEN AKSU'YA TEPKİ GÖSTEREN DEVLET BAHÇELİ'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 

1 Şubat 2022 tarihli TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Hz. Adem ile Hz. Havva’ya cahil diyen Sezen Aksu'ya tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Hz. Adem ile Hz. Havva’ya cahil demek bir sanatçı marifeti, demokratik bir hak, sıradan bir şarkı sözü olarak değerlendirilemez. Herkes aksini söylese de MHP bu görüşte olamaz, bu ilkelliğe göz yumamaz, selin akıntısına kapılamaz. Hakaret eden, küfreden, faşizan arzularını ilk fırsatta ifşa eden kim olursa olsun, bunun sonuçlarına mutlak surette katlanmalıdır.'' sözlerinin yer aldığı konuşmasını sosyal medya hesabundan paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin tavizsiz duruşu hakkında yaptığı değerlendirmede, ''Devlet Bey’in son grup toplantısında hem ilk peygamber olan hem de büyük atamız olan Âdem Aleyhisselâm’ı müdâfaadan tâviz vermemesi; hem dînine hem soyuna bağlı olduğunun göstergesidir.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, Ahmet Mahmut Ünlü, Devlet Bahçeli, Sezek Aksu
Yorumlar
Haber Yazılımı