MHP'li Kaba: Bertaraf Edilmeyen Bir Tek Siz Kaldınız
Haber Detayı
04 Şubat 2022 - Cuma 20:13 Bu haber 3197 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Bertaraf Edilmeyen Bir Tek Siz Kaldınız
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı'nı devirmek için her türlü oyunun içinde olan muhalifleri sert ifadelerle uyardı.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Bertaraf Edilmeyen Bir Tek Siz Kaldınız

Bölgesinde lider ülke hedefinde önemli hamleler yapan Türkiye'nin önünü kesmek için oyunlar tezgahlayan ABD'nin, Türkiye'ye karşı kullandığı  oluşumların birer birer bertaraf edildiğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı'nı devirmek için muhalifleri destekleyen ABD Başkanı Joe Biden'in, elinde kalan son oluşum olan Zillet İttifakı'nı sert ifadelerle uyardı.

 

ABD'NİN TÜRKİYE'YE KARŞI KULLANDIĞI OLUŞUMLAR BİRER BİRER BERTARAF EDİLDİ

 

Bölgesinde lider ülke hedefinde önemli hamleler yapan Türkiye'nin önünü kesmek için oyunlar tezgahlayan ABD'nin, Türkiye'ye karşı kullandığı  oluşumların birer birer bertaraf edildiğini, ''ABD'nin: Türk Ordusuna sızdırdığı FETÖ'sü çökertildi. Şehirlere bombalı saldırı yapacak PKK'sı bitirildi. Türkiye'yi Suriye'den kuşatacak YPG'si dağıtıldı. Silah ambargosunu delecek Milli Silah Sanayisi kuruldu. ABD'nin elinde bir tek 'Biden'in Zillet İttifakı' kaldı.'' sözleriyle ifade eden MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı'nı devirmek için muhalifleri destekleyen ABD Başkanı Joe Biden'in elinde kalan oluşumlardan Zillet İttifakı'nın öncülüğünü yaptığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulunduğu açıklamasında, ''Kılıçdaroğlu; ne dediğini ne yaptığını bilmeyen, her gün başka bir ağızla konuşan, gün içinde söylediklerini aynı gün yalanlayan bir siyasetçidir. Lider değil, yönetici değil, yürekli değil, cesaretli değil, kitleleri önüne alıp bu ülkeyi yönetecek yeteneklere sahip değildir.'' dedi.

 

HEDEFİ TÜRKİYE'YE ZARAR VERMEK OLAN MUHALİFLER YANLIŞ OYUNLAR İÇERİSİNDE

 

ABD'nin Türkiye'ye karşı kullanabileceği oluşumlardan sadece Zillet İttifakı'nın ayakta kalabildiğini belirterek, yanlış oyunlar içerisinde olan Kemal Kılıçdaroğlu'na uyarılarda bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hedefi sadece Türkiye Cumhuriyeti’ne zarar vermektir. Maşası olduğu ülkelere ülkemizi teslim etmekten başka bir ideali olmayan medfun bir siyasetçidir. İçteki ve dıştaki şer odakları tarafından yürütülen karalama kampanyalarının baş müdavimidir. Ey Kılıçdaroğlu! Koca bir millete ve devlet erkanına hakaretle siyaset yapılmaz. Acizsin, çaresizsin, ne yaptığını, ne ettiğini ve nereye gideceğini bilmez zavallı bir haldesin. Yanlış oyunlar içerisindesin!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı, devirmek için, her türlü oyun, içinde olan, muhalifleri uyardı, Türkiye, bölgesel güç, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı