MHP'li Büyükataman ile Sarızeybek Arasında İkinci Raund
Haber Detayı
16 Şubat 2021 - Salı 09:28 Bu haber 4204 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman ile Sarızeybek Arasında İkinci Raund
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İyi Parti GİK Üyesi Erdal Sarızeybek ile terör konusunda ikinci raundda kozlarını paylaştı.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman ile Sarızeybek Arasında İkinci Raund

Terör ve ihanet konusunda herkese tarafını belirleme çağrısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti GİK Üyesi Erdal Sarızeybek'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Erdal Sarızeybek'in TSK'daki hizmetini hatırlatan İyi Parti cenahına tekrar cevap vererek, Erdal Sarızeybek'in üniforma ile birlikte üniformanın temsil ettiği yüce değerleri çıkardığını ve terör örgütü PKK ağzıyla konuşarak Türk ordusuna dostluk yerine hasımlık yaptığını söyledi.

 

SARIZEYBEK ÜNİFORMA İLE BİRLİKTE ÜNİFORMANIN TEMSİL ETTİĞİ DEĞERLERİ DE ÇIKARDI

 

Erdal Sarızeybek'in TSK'daki hizmetini hatırlatan İyi Parti cenahına tekrar cevap veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Şanlı Türk ordusunun şerefli üniforması ile kazanılan itibar, emeklilikten sonra da aynı yüce değerleri savunmakla ebedîleşir. Üzerindeki şerefli üniforma ile beraber onun temsil ettiği yüce değerleri de çıkaran birinin bugününü sorgulamamıza bir engel mevzubahis değildir. Kendini üniformadan daha değerli zannedenlerin, kahraman ordumuza hizmet etmekle şereflenenlerin elde ettikleri bu şerefi; 13 vatan evladını kaybettiğimiz dakikalarda PKK ağzı ile konuşarak pazara çıkarması gayrimillî, gayriinsanidir.'' dedi.

 

SARIZEYBEK TÜRK ORDUSUNUN DOSTU DEĞİL HASMIDIR

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Hele hele kendisine gösterdiğimiz tepkiyi, 'TSK başta olmak üzere tüm güvenlik kurumlarımıza hakaret' olarak sunmaya kalkan uğursuzların sözleri, sipariş üzerine kaleme alınmış bir fitne teşebbüsünden başka bir şey değildir. Payına; PKK’nın siyasi uzantılarını 'Kürt siyasi hareketinin temsilcisi' olarak görenlere, terörist Demirtaş ile kahvaltı için sözleşenlere 'hizmet etmek' düşen nasipsizler, şerefli Türk ordusunun dostu değil, hasmıdır.'' dedi.
 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Türk Ordusuna, dost değil hasım, olanlara tepki, üniformayı çıkarınca, yüce değerleri çıkardı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı