MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Ak Parti'ye Ziyaret
Haber Detayı
15 Şubat 2021 - Pazartesi 20:59 Bu haber 4510 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Ak Parti'ye Ziyaret
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ak Parti Adana İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Ak Parti'ye Ziyaret

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı ile birlikte, Ak Parti Adana İl Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden Ak Parti Adana İl Başkanlığı'na seçilen Mehmet Ay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, ''İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, Ak Parti Adana İl Başkanı Sayın Mehmet Ay'a ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sayın İl Başkanımıza, Değerli İl Divan Kurulu Üyelerimiz ve İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Arife Kaytancı eşlik ettiler. Başarılar diliyoruz. Ziyarette, tüm Şehitlerimiz için dua edildi, mübarek ruhlarına Fatiha bağışlandı. Ruhları şad olsun!'' denildi. 

 

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın ziyaretiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kongremizin ardından hayırlı olsun ziyaretine gelen MHP Adana İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı ve kıymetli yönetimini misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Ak Parti Adana İl Başkanı, Mehmet Ay, hayırlı olsun ziyareti, Şehitler için dua, Arife Kaytancı, MHP, Ak Parti, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı