MHP'li Muharrem Varlı: Şimdi Neden Susuyorsunuz?
Haber Detayı
15 Şubat 2021 - Pazartesi 19:33 Bu haber 4366 kez okundu
 
MHP'li Muharrem Varlı: Şimdi Neden Susuyorsunuz?
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı,her açıklamalarında barıştan ve kardeşlikten bahseden siyasetçilerin şimdi neden sustuğunu sorguladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Muharrem Varlı: Şimdi Neden Susuyorsunuz?

13 vatandaşımızı kaçırıp katleden terör örgütüne ve destekçilerine tepki gösteren MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, söz konusu katliamın savaşta ve barışta yapılmayacağını belirterek, her açıklamalarında barıştan ve kardeşlikten bahseden siyasetçilerin şimdi neden sustuğunu sorguladı.

 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YANCILARI NEDEN SUSUYORSUNUZ?

 

Terör örgütünün 13 vatandaşımızı kaçırıp Gara'da katletmesine tepki gösteren MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''13 masum vatandaşımızı katleden münafıklar, tez zamanda soyunuz kurur inşallah. Bu yaptığınız ne savaşta ne de barışta yapılır. Ağzını her açtığında barıştan, kardeşlikten bahseden terör örgütü yancıları neden susuyorsunuz? Terör örgütü ile bağlantılı kim varsa elbet bu ateş sizi de yakacak bir gün. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, neden susuyorsunuz, yancılara tepki, beddua etti, barıştan ve kardeşlikten, söz edenler, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı