MHP'li Büyükataman: Haydi Gizli Ortağınıza Cevap Verin
Haber Detayı
02 Kasım 2022 - Çarşamba 20:27 Bu haber 1773 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Haydi Gizli Ortağınıza Cevap Verin
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Zillet İttifakının Cumhuriyet'i hedef alan gizli ortaklarına cevap vermesi çağrısında bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Haydi Gizli Ortağınıza Cevap Verin

CHP'den aldığı gazla iktidar hayalleri kurup Cumhuriyet'in 2. yüzyılının esas aktörünün kendilerinin olacağını ifade ettikten sonra 100 yıllık yıkım süreci olarak tanımladığı Cumhuriyet dönemini hedef alan PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Cumhuriyet'in bekçisi olduğunu söyleyen CHP'nin ve ittifak ortaklarının, Cumhuriyet'i hedef alan HDP'ye cevap vermesi çağrısında bulundu.

 

HDP'Lİ PERVİN BULDAN'IN CUMHURİYET'İ HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

Terörle mücadelede başarılı olan Türkiye aleyhine algı oluşturmak amacıyla Kürt ve Ermeni kökenli vatandaşların dışlandığını iddia eden PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, CHP'li bir Milletvekilinin 'HDP'lilere Bakanlık verilebilir' sözünden cesaret alarak Cumhuriyet'in 2. yüzyılının esas aktörünün kendilerinin olacağını belirttiği açıklamasında, ''Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü geride bıraktık. Kuruluşundaki ademi merkeziyetçilik ve demokrasi fikrinin terk edilerek, yerine Kürtler ve Aleviler başta, tüm farklılıkların ret ve inkarına dayalı tekçilik sisteminin devreye sokulmasıyla yaşanan 100 yıllık bir yıkım sürecinden bahsediyoruz.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN CHP VE ORTAKLARINA ÇAĞRI: HAYDİ CEVAP VERİN

 

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın Cumhuriyet'i hedef alan sözlerine cevap vermeleri için 6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partilere çağrıda bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zillet İttifakı ortağı HDP 'Cumhuriyet 100 yıllık bir yıkım sürecidir' diyerek, bir kez daha Cumhuriyetimize olan nefretini ilan etmiştir. Bu alçak terör partisine bakanlık vadeden ve HDP'yi masa altında saklayan Cumhuriyetin sözde bekçisi CHP ile ortakları cevap verebilecek mi?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, muhalif ittifak, Cumhuriyet, hedef alan, gizli ortaklarına, cevap vermesi, çağrısında bulundu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı