MHP'li Büyükataman: Onların Biletini Ulusalcılar Kesecek
Haber Detayı
02 Kasım 2022 - Çarşamba 12:17 Bu haber 2400 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Onların Biletini Ulusalcılar Kesecek
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ulusalcıların kendi partilerinde teröristlere hamilik yapanların biletini keseceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Onların Biletini Ulusalcılar Kesecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ları hedef alan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e gereken cevabı vermesinin CHP'de hazımsızlığa yol açtığına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Atatürkçülüğü kendilerine maske yaparak teröristlere hamilik yapanların biletini, kendi partilerinde bulunan Atatürkçü seçmenlerin keseceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ NE DEDİ?

 

TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ları hedef alan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye Yüzyılı vizyonu açıklanır açıklanmaz, CHP’lilerin taciz ve tahrik sırasına girmeleri, mesnetsiz itham ve isnatlarla çarpıtma görevini üstlenmeleri hayasızlığın siyaset görüldüğü ayıplı bir durumdur. Sabrınıza sığınarak CHP’li Mersin Belediye Başkanı’nın şu alçak sözlerine dikkatinizi çekiyorum: 'Vizyona bakın, gözlerim yaşardı iki gündür. Vizyona bakın, ikinci yüzyıl vizyonuna, tank, top, SİHA, İHA, vur, öldür, kahramanlık türküleri, Cumhuriyet bunun için kurulmadı.' Belediyesinde PKK’lıları işe alıp terör yuvası haline getiren CHP’li bir belediye başkanından başka bir söz duymak mümkün müdür? Teröristler sınır içinde, sınır ötesinde, dağda, ovada, bu küstahın yönettiği belediyede yakalanıp etkisiz hale getirildikçe kuduruyorlar, çılgına dönüyorlar. And olsun sizi kudurtmaya devam edeceğiz. Biz kahramanlık türküleri söyleyeceğiz, siz saklanacak delik bile bulamayacaksınız. Tankımızdan, topumuzdan, SİHA’mızdan, İHA’mızdan rahatsız olanlar terörün yedeğine düşmüş onursuzlardır, nitekim onlara huzur yüzü yoktur, onlara rahat yoktur, onlara merhamet yoktur.'' demişti.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

 

Sayın Genel Başkanımız’ın terör örgütlerine kan kusturan “İHA ve SİHA”larımızı hedef alan CHP’li Mersin belediye başkanına haddini bildirmesi, belediye kadrolarını liyakat gözetmeden HDP’lilere peşkeş çeken hadsiz CHP’li yöneticilerde büyük hazımsızlık yaratmış. Ülkemizin terörle mücadeledeki başarısını sürekli hedef alan, daha önce de defalarca HDPKK’lı teröristleri CHP’li belediyelerde barındırdıkları ortaya çıkan bu CHP zihniyetinin bir milli güvenlik sorunu olduğu tartışılmaz bir gerçek haline gelmiştir.

 

ONLARIN BİLETİNİ PARTİLERİNİN ATATÜRKÇÜ SEÇMENİ KESECEK

 

CHP’nin üslupsuz yöneticileri öncelikle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kendilerine kalkan yapıp, Atatürkçü vatansever CHP seçmeninin duygularını istismar ederek kazandıkları belediyeleri niçin HDP’nin karargâhı haline getirdiklerinin hesabını CHP seçmenine vermelidirler. Milletimizin oyları ile oturdukları koltuklarda millet düşmanı teröristleri besleyen Kılıçdaroğlu ve avanesinin biletini elbette CHP’nin aklıselim seçmeni ve aziz milletimiz sandıkta kesecektir. İşte o zaman teröristlere hamilik yapanların nasıl denize döküleceğini göreceksiniz.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Ulusalcıların, kendi partilerinde, onlara hamilik, yapanların, biletini keseceğini, söyledi, MHP, siyaset, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı