MHP'li Ersoy: Tüm İnsanlığa Yardım Eden Kuruluşa Sahibiz
Haber Detayı
02 Kasım 2022 - Çarşamba 15:01 Bu haber 2550 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: Tüm İnsanlığa Yardım Eden Kuruluşa Sahibiz
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, yurt içinde ve yurt dışında hiçbir çıkar gözetmeksizin tüm insanlığın yardımına koşan kuruluşa yönelik açıklama yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ersoy: Tüm İnsanlığa Yardım Eden Kuruluşa Sahibiz

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, yurt içinde ve yurt dışında hiçbir çıkar gözetmeksizin tüm insanlığın yardımına koşan Türk Kızılayı çalışanları ve bağışlarını esirgemeyen hayırseverlerin Kızılay Haftası'nı kutladı.  

 

MHP'Lİ AYŞE SİBEL ERSOY'DAN KIZILAY HAFTASI AÇIKLAMASI 

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''1868 yılında yaralı ve hasta askerlere yardım amacıyla kurulan Türk Kızılayı, o tarihten bu yana gerek yurt içinde gerekse yurt dışında hiçbir çıkar gözetmeksizin tüm insanlığın yardımına koşan dünyanın en köklü ve güçlü yardım kuruluşlarından biri olmuştur. Büyük fedakârlıklarla bu onurlu görevi yerine getiren Türk Kızılayı milletimizden aldığı güç ve destekle dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatmakta ve aziz milletimizin sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet ve dayanışma kültürünün en güzel örneklerini sergilemektedir. Bu duygu ve düşüncelerle insani yardım faaliyetlerinin yürütülmesinde emeği geçen insanlık adına büyük görevler üstlenen Türk Kızılayı çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın Kızılay Haftası'nı en içten dileklerimle kutlarım.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, Türk Kızılay, Kızılay Haftası, yurt içinde, yurt dışında, hiçbir çıkar gözetmeden, insanlığın, yardımına koşan, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı