MHP'li Büyükataman'dan Haber Türk TV'ye Bozkurt Tepkisi
Haber Detayı
19 Ağustos 2020 - Çarşamba 16:45 Bu haber 5756 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Haber Türk TV'ye Bozkurt Tepkisi
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bozkurt işaretini kötü bir haberde göstererek iyi niyetli olmadığını gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Haber Türk TV'ye Bozkurt Tepkisi

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, HABER TÜRK TV'nin tecavüz zanlısı olan şahsın bozkurt işareti yaparken çekilmiş fotoğraflarını özellikle servis etmesine tepki göstererek, HABER TÜRK TV'nin iyi niyetli olmadığını bir kez daha gösterdiğini söyledi. 

 

HABER TÜRK TV ZANLININ BOZKURT İŞERETİ YAPAN RESMİNİ SERVİS EDEREK NİYETİNİ GÖSTERDİ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Batman’ın Beşiri ilçesinde genç bir kadın, bir uzman çavuşun kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla intihar ederek hayatına son vermiştir. Olayın savcılıkça tüm yönleriyle incelenip varsa suçlu ya da suçluların gereken cezayı alması en kalbi temennimizdir. HaberTürk TV, tecavüz zanlısı olan şahsın bozkurt işareti yaparken çekilmiş fotoğraflarını özellikle servis ederek iyi niyetli olmadığını bir kez daha göstermektedir.'' dedi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE MAL OLMUŞ BOZKURT İŞARETİNİ BÖYLE BİR HABERDE KULLANAMAZSINIZ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Türk Milliyetçiliğine mal olan işaretin, böyle bir haber içerisinde kullanılması kabul edilebilir değildir. Dönem dönem camiamıza karşı gizli niyetler barındıran yayınlara imza atan HaberTürk TV’yi kınıyor, tertemiz Türk Milliyetçiliğini topluma kötü gösterme maksadından vazgeçmesini kanal yönetimine tavsiye ediyoruz.'' dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Bozkurt işareti, tepkisi, Haber Türk TV, iyi niyetli değil, habere tepki, Ülkücü Hareket, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı