Ramazan Kurtoğlu Küresel Kriz Oyununu Deşifre Etti
Haber Detayı
19 Ağustos 2020 - Çarşamba 11:44 Bu haber 11227 kez okundu
 
Ramazan Kurtoğlu Küresel Kriz Oyununu Deşifre Etti
Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, Küresel güçlerin tezgahladığı bir oyunla ekonomik ve sosyal yıkımlar yaşanacağını söyledi.
GÜNDEM Haberi
Ramazan Kurtoğlu Küresel Kriz Oyununu Deşifre Etti

Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, coronavirüs salgınıyla insanlar meşgul edilip masal ile uyutulurken ekonomik ve sosyal yıkım tezgahlandığını belirterek, önümüzdeki dönemde stratejik üretim yapan şirketlerin ölmüş eşek fiyatına el değiştireceğini söyledi.

 

EKONOMİK VE SOSYAL YIKIM TEZGAHLANIYOR

 

Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Koronavirüs teşhis-tedavi-aşı üçgeninde insanlık meşgul edilirken nörolojik ve psikolojik kökenli 'Akıl Sağlığı Tsunamisi' ile kitleler adeta hamamböceğine dönüştürülüyor. Ekonomik ve sosyal yıkım tezgahlanıyor.'' dedi.

 

STRATEJİK ÜRETİM YAPAN ŞİRKETLERİ ÖLMÜŞ EŞEK FİYATINA SATACAKLAR

 

Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, ''Önümüzdeki yıllarda kur savaşları çok sert yaşanacak; stratejik üretici konumundaki tarım/ gıda şirketleri başta olmak üzere, reel varlık firmaları  'ölmüş eşek fiyatına' rekabet ve serbest piyasa geyiğiyle, Koronavirüs masalıyla, küresel servet transferine kapı açılacak.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Araştırmacı Yazar, Ramazan Kurtoğlu, Küresel güçler, tezgahladığı, Küresel oyun, stratejik şirketler, satılacak, koronavirüs, covid 19, ekonomik kriz
Yorumlar
Haber Yazılımı