Vali Elban'dan MHP'li Başkan Sel ile Birlikte Esnaf Ziyareti
Haber Detayı
19 Ağustos 2020 - Çarşamba 20:21 Bu haber 4752 kez okundu
 
Vali Elban'dan MHP'li Başkan Sel ile Birlikte Esnaf Ziyareti
Adana Valisi Süleyman Elban, Feke İlçesi'nde incelemelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Vali Elban'dan MHP'li Başkan Sel ile Birlikte Esnaf Ziyareti

İncelemelerde bulunmak üzere İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Taşkın Keleş ile birlikte Feke İlçesi'ni ziyaret eden Adana Valisi Süleyman Elban'ı, Feke Kaymakam Vekili Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Ahmet Sel ve ilçe protokolü, Kaymakamlık binası önünde karşıladı.

 

VALİ ELBAN'IN KAYMAKAMLIK ZİYARETİ 

 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu açıklayan Feke Kaymakam Vekili Şafak Gürçam’dan ilçe hakkında bilgi alan Adana Valisi Süleyman Elban, Kaymakamlık ziyaretinde yaptığı açıklamada, Adana ve ilçelerinde, vatandaşların güvenlik, ekonomik ve sağlık alanlarında daha ferah bir şekilde yaşamaları konusunda görüş alışverişinde bulunmak için ilçe ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Asıl görevimiz millete hizmet etmektir. Vatandaşların ihtiyaçlarını dikkate alarak taleplerine cevap vereceğiz. Tüm kurumlarımızın tek amacı var; milletimize hizmet etmek. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi.

 

VALİ ELBAN'IN FEKE BELEDİYESİ ZİYARETİ

 

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ve belediye çalışanlarınca karşılanan Adana Valisi Süleyman Elban, Başkan Sel ile bir süre sohbet edip İlçede gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında  bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada, ''Feke, ilimizin önemli ilçelerinden biridir. Kamu yönetimi, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte el ele ilçeyi çok daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar yürüteceğiz. Başkan Ahmet Sel'e ve tüm personeline çalışmalarında başarılar diliyorum.'' dedi.

 

VALİ ELBAN'IN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARETİ

 

Adana Valisi Süleyman Elban, Feke İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından ilçede atıl durumda bulunan kamu binasında gerçekleştirilen tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Süleyman Elban, yapılan tadilat çalışmalarının ardından tekrar kamu hizmetine açılacak olan binadaki çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını verdi. Daha sonra ilçe jandarma komutanlığına geçen Vali Elban, ülkemiz ve milletimizin huzuru, can ve mal güvenliği için zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Emniyet ve Jandarma Teşkilatı’nın tüm neferlerine görevlerinde başarılar diledi. 

 

VALİ ELBAN'IN ESNAF ZİYARETİ

 

Adana Valisi Süleyman Elban, beraberindeki heyet ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Bir sorunları ve talepleri olması halinde esnaflara kapılarının her daim açık olduğunu ifade eden Vali Elban, salgının ilimizde yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini en aza indirmek için sosyal mesafenin korunması gerektiğini vurgulayarak, esnaf ve vatandaşlara maske takma, hijyen ve fiziki mesafe kurallarına uymalarını söyledi.  Esnafın gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, ''Esnafımıza Allah`tan bereketli ve bol kazançlar diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valisi, Süleyman Elban, Ahmet Sel, Feke Belediyesi, Esnaf ziyareti, Feke ziyareti, incelemede bulundu
Yorumlar
Haber Yazılımı