MHP'li Büyükataman Birliktelik Yapan Dostları Deşifre Etti
Haber Detayı
23 Mart 2021 - Salı 18:36 Bu haber 4206 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman Birliktelik Yapan Dostları Deşifre Etti
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP ve Devlet Bahçeli'ye yönelik çok aktörlü ahlaksız bir operasyon yürütenleri deşifre ettiklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman Birliktelik Yapan Dostları Deşifre Etti

 FETÖ'nün tescilli iftira merkezi olan sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'ye yapılan saldırıların dost dayanışması yapanlar tarafından paylaşıldığına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Kandil ve Pensilvanya'ya uzaktan eğilimi olan dostların PKK propagandasından vekilliği düşürülen Gergerlioğlu’na birlikte sahip çıktıklarını belirterek, MHP'ye yönelik çok aktörlü ahlaksız bir operasyon yürütüldüğünü ve birliktelik yapan dostların deşifre olduğunu söyledi.

 

SİYASİ BİRLİK YAPAN DOSTLAR BİRER BİRER DEŞİFRE OLUYOR

 

FETÖ’nün tescilli iftira merkezi olan 'kac saat oldu son' isimli Twitter hesabı, uzunca bir süredir Partimize ve Sayın Genel Başkanımıza yönelik çirkin saldırılar düzenlemekte; bu çirkinlikler, bir dost dayanışması ile Kılıçdaroğlu’nun yönlendirme hesaplarından paylaşılmaktadır. Bu iftira merkezinin bolca övgüsüne mazhar olan Kılıçdaroğlu’nun ismini vermediği dostları böylece birer birer deşifre olmaktadır. 

 

MHP'YE YÖNELİK ÇOK AKTÖRLÜ AHLAKSIZ BİR OPERASYON YÜRÜTÜLÜYOR

 

PKK propagandasından vekilliği düşürülen Gergerlioğlu’na birlikte sahip çıkan dostların Kandil ve Pensilvanya'ya 'uzaktan eğilim'i tartışmasızdır.  Diğer yandan bu saldırıların İP’in ucundaki hanımefendinin 10 Mart 2021 tarihli insanlık onurunu ayaklar altına alan, çirkin ve talihsiz ifadeleriyle örtüşmesi; Partimize yönelik çok aktörlü, ahlaksız bir operasyonun yürütülmekte olduğunu göstermektedir. Allah, ıslah etsin.

 

MHP'NİN İDAM CEZASI TEKLİFİNE KARŞI ÇIKANLAR ŞİDDETE SAHİP ÇIKANLARDIR

 

Türk Milliyetçileri 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.' felsefesine iman etmiş, Türk milletini kadını ve erkeğiyle yüce Allah’ın mukaddes emaneti bilmiş, kadına şiddet konusunda ama’sız ve fakat’sız en sert tedbirlerin alınması hususunda üzerine düşeni yapacağını ifade etmiştir. Sayın Genel Başkanımız 2 Eylül 2020 tarihli basın açıklamasında 'Çocukların Cinsel İstismarı', 'Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar' ve 'Cebir ve Şiddet Kullanarak Anayasanın Öngördüğü Düzeni Ortadan Kaldırmaya Çalışmak' suçlarına idam cezası getirilmesini teklif etmiştir. Bu teklife ilk karşı çıkanın Kılıçdaroğlu’nun CHP’si olduğunu hatırladığımızda kadına yönelik şiddete ve terör odaklarına kimlerin sahip çıktığını da görmüş oluruz.

 

MHP KÖTÜ NİYETLERİ KAYNAĞINDA BOĞACAK GÜCE SAHİPTİR

 

Gerçekleri 'Zaman'la anlamaya kalkanların Partimizi kadına şiddetle yan yana gösterme çabaları beyhudedir. Milliyetçi Hareket Partisi; kadına, çocuğa, millete, devlete ve dahi kutsallarımıza kalkan eli kıracak, uzanan dili koparacak, yönelen kötü niyetleri kaynağında boğacak güce ve kararlılığa sahiptir. Aksini iftira edenlerin derdi, işin dönüp kendilerine uzanacak olmasıdır.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP ve Devlet Bahçeli, deşifre etti, operasyon yapanları, birliktelik yapanları, saldıranları, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı