MHP'li Karakaya'dan Anketçilere Manidar Gönderme
Haber Detayı
26 Eylül 2022 - Pazartesi 09:57 Bu haber 2181 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Anketçilere Manidar Gönderme
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sıfır barajlı bir seçim sisteminde anketçilerin MHP oylarına yönelik nasıl bir tahminde bulunacağını sorguladı.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan Anketçilere Manidar Gönderme

Peş peşe düzenlenen MHP mitinglerindeki muhteşemliği gördükçe şaşkına dönen anket firmalarının hala mitingleri görmemeye çalıştıklarına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP'nin oyunu düşük gösterme yarışına giren anketçilere manidar göndermelerde bulundu.

 

MHP'NİN OYUNU DÜŞÜK GÖSTERME YARIŞINA GİREN ANKETÇİLERİN DURUMU

 

Her seçim öncesi MHP'nin oylarını düşük gösterme gayretkeşliğinde sınır tanımayan anket firmaları, seçimlerin yapıldığı gece MHP'nin oylarının yüksek çıktığını gördükçe çılgına dönüyorlardı. Sandık sonuçlarını değerlendirmek için televizyonlara çıkan anlı şanlı yorumcular, ilk sonuçlarda MHP'nin oylarının yüksek çıkmasının normal olduğundan bahsedip sonuçlar geldikçe MHP'nin baraj altında kalacağını belirterek, hala seçim öncesinde inandıkları kendi yalanlarını bir kaç saatliğine de olsa sürdürmeye çalışırlardı. Sandıkların tümü açıldığında MHP'nin oyunun düşmediğini görünce, utanmadan çeşitli bahanelere sığınarak meseleyi geçiştirmeye çalışırlardı.

 

Türkiye'nin en önemli seçimlerinden birisi olan 2023 seçimleri öncesinde de yıllardır üstlendikleri MHP'yi yıpratma görevlerini ifa etmeye çalışan anketçiler ve muhalif medya mensupları, anketlerde oyunu düşük gösterdikleri MHP'nin mitinglerindeki kalabalığı ve coşkuları görünce şaşkına döndüler. Küresel güçlerin Türkiye'ye yönelik oynadığı iktidarı değiştirme oyununun bir parçası haline gelen anket firmalarının algı operasyonu, ''Çakalların hükmü Kurt ayağa kalkana kadardır'' sözünde olduğu gibi MHP'nin mitinglere başlamasıyla bozguna uğradı. MHP mitinglerindeki coşku ve kalabalık, Anketçilerin hükmünün ancak MHP Mitingleri başlayana kadar olduğunu gösterdi.

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA'DAN ANKETÇİLERE MANİDAR GÖNDERME

 

MHP'nin oylarını düşük gösterme gayretkeşliğinde sınır tanımayan anket firmalarının, son yapılan MHP mitinglerindeki kalabalığı ve coşkuyu hala görmezden geldiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''21 gün içerisinde farklı bölgelerde peş peşe yapılan mitingleri görmezden gelen satılmış bazı anketçilere kapak olsun! 'MHP’nin oyları anketlerde düşük seçimlerde yüksek çıkar' bahaneleri de kurtaramayacak! Baraj sıfır olsaydı emin olun bunlar MHP'nin oyunu eksi (-) yazardı!'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, sıfır barajlı, bir seçim sisteminde, anketçiler, MHP oyları, kaç olurdu, MHP mitingleri, kalabalık, coşku, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı