Bakan Soylu'dan Polislere Talimat: Siz de Onlara Çökün
Haber Detayı
23 Mart 2021 - Salı 21:25 Bu haber 8964 kez okundu
 
Bakan Soylu'dan Polislere Talimat: Siz de Onlara Çökün
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet mensuplarına önemli talimatlar verdi.
GÜNDEM Haberi
Bakan Soylu'dan Polislere Talimat: Siz de Onlara Çökün

Antalya'da düzenlenen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele toplantısında Emniyet mensuplarına önemli talimatlar veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendini devletin yerine koymaya çalışıp Millete şekil yapan, çökmeye çalışan kim varsa polislerin de onlara çökmesini istedi.

 

TERÖR ÖRGÜTLERİ ÇATIŞIYORMUŞ GİBİ GÖZÜKÜP GELİRLERİ PAYLAŞIYOR

 

Antalya'da düzenlenen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Stratejik Araştırmalar Kurulu (SAK) 54. Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Sınırlarımızda alınan fiziki tedbirler ve yürütülen askeri operasyonlar sayesinde kaçakçılık faaliyetlerinde, özellikle doğu ve güneydoğu sınırlarımızdan girişi sağlanan sigara kaçakçılığına karşı çok başarılı sonuçlara imza atıyoruz. Akaryakıt kaçakçılığını neredeyse tamamen ortadan kaldırdık. Kaçakçılık işlerini, o bölgelerde koordine eden, DEAŞ bölgesinden PKK/PYD bölgesine geçiren, petrol bölgelerini onlara tahsis eden kim? Yine aynı örgüt ve destekçileri. DEAŞ ile PKK/PYD. Al gülüm ver gülüm. Çatışıyormuş gibi gözüküp, bize cambaza bak oyunu oynuyıp, birbirleriyle petrol paylaşıyorlar, göçmen kaçakçılığı gelirlerini paylaşıyorlar.'' dedi.  

 

MİLLETE ŞEKİL YAPAN ÇÖKMEYE ÇALIŞAN KİM VARSA SİZ DE ONLARA ÇÖKECEKSİNİZ

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Üç tarafı denizlerle kaplı olan Türkiye,  tehdit ve risklerin olduğu bir coğrafyada bulunmaktadır. Uyanık olmak ve uyanık durmak temel görevimiz. Organize suç örgütlerinin doğrudan asayişe olan olumsuz etkisinin yanında halkın adalete ve devlete olan güvenini ve itibarını zedeleyici zararlı yönü var. Kendini devletin yerine koymaya çalışanlara onların diliyle söylüyorum. Millete şekil yapan, çökmeye çalışan kim varsa siz onlara çökeceksiniz. Bu mafyaya, organize suç örgütlerine en aşağılık muameleyi gerçekleştireceksiniz. Bunlar en ufak bir boşluğu bulsalar bu boşluktan yeni bir dünya oluştururlar. Bunların hepsi psikopattır. Bunların neyden anladığını siz iyi bilirsiniz. Bunlar aşağılanmaktan anlarlar. Bunları kazıyacaksınız. Bunların langur lungur yürümelerine dahi müsaade etmeyeceksiniz. Sonuna kadar yanınızda, arkanızdayız. Biz hukukun içinde kurallara bağlı yaşayan herkesin emrine amadeyiz. Kendisini hukukun, devletin yerine koyan kim varsa tahammül edemeyiz." dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, kendini devletin yerine, koymaya çalışanlara, siz de çökün, cambaza bak oyunu, paylaşıyorlar, polisler, toplantı, talimat verdi
Yorumlar
Haber Yazılımı