Ak Parti'den Kabine Değişikliği Açıklaması
Haber Detayı
23 Mart 2021 - Salı 13:51 Bu haber 8322 kez okundu
 
Ak Parti'den Kabine Değişikliği Açıklaması
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde değişiklik konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Ak Parti'den Kabine Değişikliği Açıklaması

18 Mart 2021 tarihinde yapılan MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda parti yönetiminde değişikliğe gidildikten sonra gözlerin Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'ne çevrildiği bir ortamda yapılacak değişiklikler hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Büyük Kongre'de parti yönetiminde yapılacak değişikliğin Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde de değişikliğe neden olacağını söyledi.

 

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA İLK NET AÇIKLAMA MAHİR ÜNAL'DAN GELDİ. 

 

NTV'ye katıldığı proğramda parti yönetiminde ve Kabine'de yapılacak değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ''Kabine'de değişiklik olacak mı'' sorusuna verdiği cevapta, ''Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Türkiye için güven ve istikrar diyeceğiz. Seçilecek kadrolar Türkiye'yi 2023'e taşıyacak. Yeni birimler oluşturulacak. Kadrolarda değişim olacak. Değişim konuşulmaya başlanınca kaçınılmaz olarak bütün sistemin bir parçası değiştiğinde aslında sistemin hepsinde bir hareketlilik ortaya çıkıyor. 2023'e dönük sadece partide değil, diğer alanlarda da Sayın Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mahir Ünal, parti yönetiminde değişiklik, kabine değişikliği, Cumhurbaşkanlığı kabinesi, değişime gidilecek, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı