MHP'li Bünyamin Avcı: Türkiye Seçim Havasına Girmiştir
Haber Detayı
20 Ekim 2022 - Perşembe 20:12 Bu haber 1815 kez okundu
 
MHP'li Bünyamin Avcı: Türkiye Seçim Havasına Girmiştir
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye'nin seçim havasına girdiğini belirterek, çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Bünyamin Avcı: Türkiye Seçim Havasına Girmiştir

İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarının katılımlarıyla düzenlediği istişare toplantısında 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ülke genelinde düzenlenen Adım Adım 2023 Köyüm Benim Sohbet Toplantıları ve 2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net mitinglerini anlattığı toplantıda, Türkiye'nin artık seçim havasına girdiğini söyledi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu ve İlçe Başkanları ile birlikte düzenlediği toplantıda teşkilat çalışmalarını istişare etti. Genel Merkezin talimatlarıyla ülke genelinde köylere kadar genişletilen çalışmaları, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla düzenlenen mitingleri anlatan Avcı, artık seçim havasına girildiğini vurguladı.

 

HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

İlçe teşkilatlarından istenen mahalle temsilcilerinin değerlendirilip yeni güncelleme yapılmasına dair çalışmanın tamamlanmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Her mahallede davamıza sadık arkadaşlarımızın olması çok önemli.” dedi. Sandık görevlilerine yönelik eğitim taleplerini değerlendiren Başkan Avcı, “Bununla ilgili çalışma her seçim öncesi yapılıyor. Bu seçim döneminde de sandık görevlilerimizin eğitimi için hazırlıklarımız devam ediyor.'' dedi. 

 

MHP BİR MİSYON VE VİZYON PARTİSİ

 

Milliyetçi Hareket’in ilkeleri olan, bir misyon ve vizyon partisi olduğunu söyleyen İl Başkanı Bünyamin Avcı ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket tüm mesaisini Türkiye için, Türk Milleti yapmaktadır. Yarım asrı geçen şanlı tarihimizde görülmüştür ki ülkemizin, milletimizin birliği, dirliği, huzuru, bekası için yapmayacağımız fedakârlık yoktur. Hedefimiz Türkiye’nin bölgesel güçten küresel güce erişmesidir.'' dedi.

 

DAHA ÇOK İNSANIMIZA ULAŞACAĞIZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Adana’da MHP olarak yedi, Cumhur İttifakı olarak on belediyemizle vatandaşlarımıza en güzel hizmeti götürmenin gayreti içindeyiz. Bununla beraber teşkilatlar olarak her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Daha fazla çalışacağız, partili-partisiz demeden daha çok insanımıza ulaşmanın, her eve, her gönüle girmenin çabası içinde olacağız; düsturumuz bu olmalı.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Türkiye, seçim havasına, girdi, çalışmalara, hız verdik, MHP, Köyüm Benim, sohbet toplantıları, miting, 2023 seçimi, sandık
Yorumlar
Haber Yazılımı