MHP'li Başkandan Evden Çıkamayan Yaşlılara Yemek Servisi
Haber Detayı
23 Mart 2020 - Pazartesi 21:24 Bu haber 2572 kez okundu
 
MHP'li Başkandan Evden Çıkamayan Yaşlılara Yemek Servisi
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 65 yaşın üzerinde olan vatandaşlara sıcak yemek servisi başlattı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkandan Evden Çıkamayan Yaşlılara Yemek Servisi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, evlerinden çıkmaları riskli olan özellikle 65 yaş üzerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek servisi başlattı.

 

EVDEN ÇIKAMAYAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ''Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmaları riskli olanlarla 65 yaş ve üstü büyüklerimize bugünden itibaren sıcak yemek servisi başlattık. Sosyal belediyecilik anlayışıyla, yaşlı ve bakıma muhtaç, yemek yapacak durumları olmayan risk grubundaki 750 kişiye her gün sıcak yemekleri kapılarına kadar ulaştırılıyor.'' dedi.

 

YEMEK DAĞITIMINDA ÖNCELİK EVDE YEMEK PİŞİREMEYEN AİLELER

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ''Her gün üç çeşit sıcak yemek sayesinde pek çok ailenin yüzü gülecektir. Belediye olarak yemek dağıtımında önceliği, sağlık sorunlarından ya da diğer problemlerden dolayı evde yemek pişiremeyen ailelere veriyoruz. Yemekleri kapılarına kadar giden aileler oldukça mutlu. Vatandaşımıza yardım etmek belediye olarak bizim en büyük görevimiz, başları sıkıştığında elbette ki bize gelecek. Biz de elimizden gelen her yardımı yapmak için çalışacağız. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç sahibi yeni aileleri de belirleyip onlara da sıcak yemek ulaştırmayı hedefliyor.'' dedi.

 

HER GÜN 242 AİLEYE 750 KİŞİLİK İKİ ÖĞÜN YEMEK DAĞITIYORUZ

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ''Sarıçam Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi 242 aileye toplamda 750 kişiye her gün iki öğün sıcak yemek dağıtıyoruz. Virüs salgını sebebiyle hemşerilerimizi bilgilendirmek ve korumak amacıyla tüm kalbimizle merhem olmak istedik. Salgını atlatıncaya kadar tüm vatandaşların mümkün olduğunca evden çıkmamaları gerekiyor. Mecburi olarak evden çıkmak durumda olanlarsa mutlaka Sağlık Bakanlığımızca duyurulan koruyucu önlemleri alarak dışarıya çıkmalı. Birbirimize çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde birlikte hareket ederek inşallah bu günleri atlatacağız.'' dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkandan, Evden, Çıkamayan, Yaşlılara, Yemek, Servisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı