MHP'li Karakaya'dan Vatandaşlara Adana'dan Önemli Çağrı
Haber Detayı
20 Haziran 2022 - Pazartesi 11:26 Bu haber 3658 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Vatandaşlara Adana'dan Önemli Çağrı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Adana'da fitne ve tuzaklara düşülmemesi konusunda vatandaşlara çağrı yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Karakaya'dan Vatandaşlara Adana'dan Önemli Çağrı

Bir dizi etkinliğe katılmak üzere Adana'ya gelen ve MHP Adana İl Teşkilatı'na yaptığı ziyarette gündeme dair konularda dikkat çeken mesajlar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Türkiye’nin karşısında konumlanan muhalefet partilerinin ürettiği fitnelere ve kurduğu tuzaklara düşülmemesi konusunda vatandaşlara çağrı yaptı.

 

MHP'Lİ KARAKAYA'NIN ADANA PROGRAMI

 

25. ve 26. Dönem Milletvekili olarak temsil ettiği Adana’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, NATO Parlamenterler Asamblesi Siyasi Komitesi Üyeleriyle birlikte Suriyeli sığınmacıların kaldığı Sarıçam Geçici Barınma Merkezi’ni, MHP Adana İl Teşkilatı’nı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret ederken, babası vefat eden MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’e, kardeşi vefat eden Taşmedreseli Halil İbrahim Altınışık’a başsağlığı ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

MHP ADANA İL TEŞKİLATI'NA ZİYARET

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İl Teşkilatını ziyaretinde MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü ve MHP İl Divan Kurulu Üyeleri ile MHP Adana KAÇEP Yöneticileri tarafından karşılandı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın çalışmalar hakkında bilgi verdiği ziyarette Mevlüt Karakaya ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

 

BUGÜNKÜ CHP İLE ATATÜRK'ÜN CHP'Sİ ARASINDAKİ FARK

 

Her geçen gün Türkiye’nin karşısında daha fazla konumlanan muhalefet partilerinin tutumu hakkında değerlendirmelerde bulunurken CHP'nin yanlışlarına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Kesin olan şu ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugün Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP arasında bir benzerlik kalmamıştır. Bunu zaten kendisi 2014 yılında bir televizyon programında 'Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasında dünya kadar fark var' şeklindeki sözleriyle itiraf etmiştir. Bir asır önce Türk Kurtuluş Savaşı’nı başlatıp, cephelerde savaşan, Cumhuriyeti kuran milliyetçi iradenin ülkemize kazandırdığı CHP bugün ne acıdır ki emperyalizmin oyuncağı terör örgütleriyle iş tutan CHP’ye dönüşmüştür. Bugünkü CHP, Atatürk ve O’nun banisi olduğu Türkiye Cumhuriyeti karşıtlarının işgali altındadır. Vatandaşa pazardaki domates, biber, patlıcanı işaret eden CHP ve kuyruğu İP ile vagonları, yabancı ülkelerin elçileriyle kuytu köşelerde Türkiye’nin egemenlik haklarını peşkeş çekmektedir. ‘Zillet İttifakı’ adına kurulan masanın altı ile üstü nasıl farklı ise vatandaşa açtıkları pazar tezgâhı ile yabancı elçilere açtıkları tezgâh da çok farklı.'' dedi.

 

TÜRKİYE SIKINTILARI AŞACAK İRADEYE SAHİPTİR

 

Son yıllarda dünyaya örnek olan hamleleriyle dikkat çeken Türkiye'nin yaşanan sıkıntıları aşacak iradeye sahip olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Son iki yıldır yaşadığımız pandemi sürecini başarılı bir şekilde yöneterek dünyaya örnek olan Türkiye, küresel ölçekte etkileri devam eden ekonomik sıkıntıları mutlaka aşacaktır. Daha önce nice badireleri atlatan aziz milletimiz, hissedilen bu zorlukları da sabırla, metanetle yenecektir. Nitekim devletimiz dar gelirli vatandaşlarımızı rahatlatacak adımları atmaya devam etmektedir.'' dedi.

 

SIKINTILARI İSTİSMAR EDEN MUHALEFETİN TUZAĞINA DÜŞMEME ÇAĞRISI

 

Türkiye'de yaşanan sıkıntıları istismar eden muhalefet partilerine tepki gösterdiği açıklamasında Türk Milletine çağrıda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Milli Mücadele’ye ilham kaynağı olmuş Adana’dan bu vesileyle çağrıda bulunuyoruz. Ekonomik sıkıntıları her gün, her saat istismar ederek ihanetlerini gizleyen CHP, İP ve diğer muhalefet partilerine mensup vatandaşlarımız fitne tuzağına düşmemeli. Diyoruz ki ‘Zillet’ tezgâhına gelme, ‘Devlet’e gel! Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 1969’da Adana’da kurduğu, bugün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle içeride ihanete, dışarıda husumete karşı mücadele eden MHP, tüm vatandaşlarımızı ayrımsız kucaklamaktadır. Tasada ve kıvançta bir olduğumuz aziz milletimizi, zorlukları da birlikte yenmeye davet ediyoruz.'' dedi.

 

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve anıt görseli olabilir

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, araba ve açık hava görseli olabilir

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mevlüt Karakaya, Adana, fitne ve tuzaklar, çağrı yaptı, Bünyamin Avcı, MH
Yorumlar
Haber Yazılımı