MHP'li Başkan Topuz Emre Gönlüşen'in İsmini Yaşatacak
Haber Detayı
17 Ağustos 2020 - Pazartesi 16:29 Bu haber 8973 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz Emre Gönlüşen'in İsmini Yaşatacak
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Spor medyasının önemli değerlerinden Emre Gönlüşen'in adının Karataş'ta yaşatılmasını istedi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz Emre Gönlüşen'in İsmini Yaşatacak

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Kanser tedavisi görürken 42 yaşında hayatını kaybeden Spor medyasının ve Adana'nın önemli değerlerinden olan Spor Spikeri Emre Gönlüşen'in isminin, Karataş Stadyumu Tribünlerinde yaşatılması için Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

 

ADANALI HEMŞEHRİMİZİN ADININ İLÇEMİZDE YAŞATILMASINI İSTİYORUZ

 

Kanser rahatsızlığı sebebi ile uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumar Adanalı Genç Spor Spikerinin vefatı karşısında derin üzüntü duyduklarını dile getiren Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz sosyal medya hesabından ve belediye hesaplarından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yaptıkları başvuruyu paylaşarak yaptığı açıklamada, ''Adana’mızın önemli değeri olan hemşehrimizin adının ilçemizde yaşatılmasını önemsiyoruz. Spor medyasının önemli değerlerinden Emre Gönlüşen'in adının Karataş ilçemizdeki stadyum tribünlerinde yaşatılması için Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Karataş Belediyesi olarak başvurumuzu gerçekleştirdik. Temennimiz Emre Gönlüşen'in isminin ilçemizde yaşatılmasıdır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün en kısa sürede talebimizi olumlu yönde değerlendireceğini ümit ediyorum.'' dedi.  

 

 Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Necip Topuz, Emre Gönlüşen, Karataş tribünleri, ismi yaşayacak, Karataş B
Yorumlar
Haber Yazılımı