MHP'li Vahapoğlu'ndan ABD'deki Büyükelçimize Tepki
Haber Detayı
17 Ağustos 2020 - Pazartesi 11:16 Bu haber 4574 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan ABD'deki Büyükelçimize Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın dikkatsizliğini gündeme getirdi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan ABD'deki Büyükelçimize Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, ABD Başkan Adayı Joe Biden'in saçmaladığı konuşmasının 17 Ocak 2020’de New York Times’in internet sitesinde yayınlandığını belirterek, Türkiye'nin ABD'deki Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın dikkatsiz davranarak Biden'in konuşmasını farketmemesini eleştirdi.

 

WASHİNGTON BÜYÜKELÇİMİZ UYUYOR MU? YOKSA BAŞKA BİR ŞEY Mİ VAR?

 

ABD Başkan Adayı Joe Biden'in, Türkiye aleyhine yaptığı konuşmayı değerlendirerek, ''Biden sıradan biri değil, daha önce Senatörlük ve Başkan Yardımcılığı yapmış bir isim. O, ABD’nin 'kurudukça sulanan, yeşerdikçe budanan ülke Türkiye' hedefini seslendiriyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Devlet aklı bunları bilir.'' diyen ve Biden'in destek olacağını söylediği muhalefetin gaza gelmesi halinde hüsrana uğrayacağını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın dikkatsizliğini eleştirerek, ''Biden’in saçmaladığı konuşması görüntülü ve yazılı olarak 17 Ocak 2020’de New York Times’in internet sitesinde yayınlanıyor. Washington Büyükelçimiz Kılıç yeni tepki veriyor. Akla kırk soru geliyor. Ben basit olanı sorayım. ABD Büyükelçimiz uyuyor mu? Yoksa başka şey mi var?'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, Türkiye Washington Büyükelçisi, Serdar Kılıç, uyuyor mu, dikkatsiz mi, MHP, MHP Haberleri, Biden
Yorumlar
Haber Yazılımı