MHP'li Aycan Tıpta Kötü Uygulama Yasa Teklifini Geri Çekti
Haber Detayı
17 Ağustos 2020 - Pazartesi 18:11 Bu haber 3605 kez okundu
 
MHP'li Aycan Tıpta Kötü Uygulama Yasa Teklifini Geri Çekti
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, tıpta kötü uygulama yasa teklifini geri çektiğini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Aycan Tıpta Kötü Uygulama Yasa Teklifini Geri Çekti

MHP MYK Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Tıbbi Hizmetlerin kötü uygulanmasından doğan sorumluluk ile ilgili TBMM'ye verdiği Kanun Teklifini, farklı değerlendirmelere ve özellikle yanlış anlaşılmalara sebep olmaması için geri çektiğini söyledi.

 

TIPTA KÖTÜ UYGULAMA YASASI TEKLİFİ İLE HANGİ DÜZENLEME YAPILACAKTI?

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''TBMM Başkanlığına vermiş olduğum Tıbbi Hizmetlerin Kötü Uygulamasından Doğan Sorumluluk Kanun Teklifim ile Ülkemizde sağlık hizmetinin sunumunda yaşanan belirsizliği gideren düzenleme yapmak, hastanın ve sağlık personelinin, sağlık kuruluşunun hak ve sorumluluklarını belirlemek, ortaya çıkabilecek istenmedik durumları önlemek, sorun ortaya çıktığında durumu inceleyecek komisyonlar kurmak gibi konularda düzenleme yapmak amaçlanmıştı. Kanun teklifimi vermiş olmakla birlikte henüz gündeme taşınmamış, Komisyonda gündeme gelmemiştir.'' dedi.

 

KANUN TEKLİFİNİ YANLIŞ ANLAŞILMALARA SEBEP OLMAMASI İÇİN GERİ ÇEKİYORUM

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Kanun Teklifim maksadımın tamamen hilafına Kamuoyunda bir kısım çevreler tarafından gündeme getirilerek tartışmaya ve yanlış anlamalara sebep olunmuştur. Oysa gündeme alındığında elbette tüm tarafların görüşüne açık olarak tartışılacaktı. Büyük fedakarlıklar ortaya koyan ve her türlü takdiri hak eden sağlık camiamızda vermiş olduğum kanun teklifinin farklı değerlendirmelere ve özellikle yanlış anlaşılmalara sebep olmaması için geri çekiyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kahramanmaraş Milletvekili, Sefer Aycan, Tıpta kötü uygulama, yasa teklifi, geri çekti, Aycan Teklifi çekti, MHP Haberleri, MHP, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı